Ülke olarak yeni tip koronavirüsle tanışmamızın ve mücadele etmemizin 183. günü; yani 5 ay 30 gün...

Bursaspor Kulübü'nün önümüzdeki sezonda giyeceği yeni sezon formasının lansmanını, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursaspor Başkanı Erkan Kamat yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor başkanlığına seçilen Erkan Kamat ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aktaş, göreve seçilen Erkan Kamat ve yönetim kurulu üyeleri, teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Er ve ekibi için yeni sürecin hayırlı olmasını diledi. Bursa’nın güzel ve özel bir şehir olduğunu ve bünyesinde önemli değerleri barındırdığını söyleyen Başkan Alinur Aktaş, bunlardan birisinin de Bursaspor olduğunu belirtti. Bursaspor’un 2010 yılında Türkiye liglerinde bir ilki başararak 4 takım dışında şampiyon olan ilk kulüp olduğunu hatırlatan Başkan Aktaş, aynı Bursaspor’un 10 sene sonra bir alt ligde yer aldığını ve bazı mali sıkıntılar içerisinde olduğunu belirtti. Başkan Aktaş, “Bursaspor hepimiz için değerli ve önemli. Bu yük ve sorumluluğun her birimizin üzerine vebal olduğunu unutmamak gerekir” diye de ekledi.

Bursaspor’u yöneten değil, destek ve katkı veren boyutta olduklarının altını çizen Başkan Aktaş, takımın hiçbir maçını kaçırmamaya özen gösterdiklerini ifade etti. Başkan Aktaş, “İnşallah önümüzdeki sezon Bursaspor başarılı olur. Bir an evvel ait olduğu lige döner. Tabii ait olduğu lige dönmek kadar Bursaspor'un sürdürülebilirliği ve uzun vadeli bir planlama yapabilmesi de çok önemli” diye konuştu.

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat ise, göreve geldikleri gibi ciddi konuları gündemlerine alarak görüşmeler yaptıklarını söyleyerek, “Bursaspor Kulübü'nün içinde bulunduğu havayı süreç içerisinde tamamen dağıttığımızı bildirmek isteriz. Çok olumlu gelişmeler var. Bu sene mutlak suretle önemli başarıları elde edip Süper Lig'e çıkacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Bursaspor Başkanı Erkan Kamat tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindekilere, yeni sezon formalarından hediye edildi.

                                                                       ****

 

2020-2021 sezonun ilk maçı 13 Eylül Pazar günü saat 16.30’da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda, Bursaspor’un pazar günü ligdeki ilk misafiri Adana Demirspor olacak...

34 hafta sürecek zorlu bir süreç ve zorlu sınavlarla geçmişten ders çıkararak, rehavete kapılmadan her sınavdan üç puan alarak Bursaspor hak ettiği yere yeniden gelmesi gerekiyor. 

Yeni tip koronavirüs nedeniyle yeni sezonda da maçlar seyircisiz olacak.

Yeşil Beyazlıların yeni sezondan ümidi var. İnşallah Bursaspor hak ettiği yere yeniden çıkar...

Timsah bunu hak ediyor.

Yeşil Beyazlılar bunu hak ediyor.

Şampiyon takım bunu hak ediyor.

Bursaspor taraftarı bunu hak ediyor.

Bursa bunu hak ediyor...

Son maça ve şansa kalmadan başarmalılar...