Talihsizlik dedik, korona vurdu da eksik var dedik, nazar dedik...

Dedik de... 2 maçtır ne oluyor beyler?

Anladığım kadarıyla bu forma ağır geldi size!..

Menemeni boğazımıza dizdiniz sonunda.

Vallahi yazık, günah...

Bu maçları daha çok ararız söyleyeyim. Ne oluyor ya!.. Titreyip özünüze dönün artık, lütfen! Hadi puana hasret bırakıyorsunuz da savaşarak kaybedin bari!

Play-off da hayal oluyor gibi artık. Peki, ne olacak şimdi? Beyler, silkelenme zamanı gelmiş de çatmış... Hafta savacak kulüp değil Bursaspor! Aman diyeyim ha...

Sahada ne bir ruh vardı, ne de bir savaş; rezil bir oyun, rakip takımın üstünlüğüyle kendi evinde kaybedilen altın değerinde 3 puan! Her şey başta güllük gülistanlık giderken birden neden kara bulutlar kapladı üstümüzü?

Biri o zaman çıksın da bunun açıklamasını yapsın!

Futbolcumuz, gözbebeğimiz ama sabır sabır bir yere kadar. Her maçı kaybet eyvallah da BURSASPOR ARMASI için savaş ya, tekmeye kafa at kaşın yarılsın, 20 dikişle oyna ama yeter ki o sahada rakibin ciğerini sök!

5 tane ye ama ayakta alkışlayalım. Bu takımın adı Bursaspor, bu takım Türkiye'nin 5. şampiyon kulübü; herkes bu formanın ağırlığını bilerek oynasın. Bursaspor’u da kafada bitiren varsa, yolu açık olsun. Biz bize yeteriz şükür! Her daim şehrimizin sahibi, yeşil beyaz armanın izindeyiz; son nefese, mezara girene kadar.

Tek bir seçenek hakkımız olsa, biz yine seni severdik Timsah’ım… Elbet bu günler de geçecek ancak formayı terletenler uyansın artık bir zahmet!