Dünyayı politikacılar mı yönetiyor yoksa Lidyalıların buluşu olan para mı sorusunun yanıtı birkaç gün öncesine kadar elbette para idi. Çünkü siyaset geçim derdi olanların düşünemeyeceği kadar pahalı bir uğraştır. Politikacıları para seçer ve halkın huzuruna çıkarır.

Politikacılar bizlere "seçim özgürlüğü" diye bir şey olduğunu düşünmemiz için mi oraya konulur?

Tarih boyunca; bombalarla, nükleer silahlarla ülkeleri ben merkeze bağlayanlar, gıdaların genetiğini değiştirip yavaş yavaş zehirlediler önce hasta ettiler, ürettikleri ilaçların ticaretini yaptılar insan ölümüne göz yumup ekonomiyle vurdular!

Birileri komplo teorisi dese de biyolojik bir saldırı olduğu ve küresel bir savaşın içinde olduğumuz aşikârdır.

Çin'in Wuhan şehrinde baş gösteren bireysel terörist COVID-19 İran, İtalya, İspanya, Amerika ve Türkiye’ye de sıçradı ve eylemlerine acımasızca devam ediyor.

Günlerdir birçok ülke virüsle mücadele ediyor ve tüm dünya korku ile karantinalı günlerden geçiyor!

Virüs sadece insanları öldürmekle kalmadı küresel salgının ekonomi üzerinden de ölümcül etkisi ile ekonomik ve sosyal hayatı durdurdu.

En hareketli dükkanlar, alışveriş merkezleri, ofis binaları, çarşı pazar ve devlet kurumları dahil hem çalışanlar hem de müşteriler tarafından yoksun kaldı. Birer hayalet haline gelen şehirler bilimin aydınlığına sarılarak sağlık çalışanlarına minnet duygusu ile bağlandılar.

Kimi ülkeler halkına "evde kal" karantinanızı kendiniz oluşturun devlet olarak her ihtiyacınızda yanınızdayız çağrısı yaptı. Kimi ülkeler ise ekonominin elverişli olmayışı ile halkını yardımlaşmaya davet etti.

Kibirli G5 ve AB ülkeleri ile dünyaya ayar veren ABD bile bu salgına karşı çaresiz kaldı.

Yıllardır süregelen bir gerçek var ama değişecektir.

19. yüzyılın sonlarında, 20. yüzyılın başlarında John D. Rockefeller ve kardeşi William Rockefeller petrol işinde dünyanın en büyük servetlerinden birini yapmış sanayi, politika ve bankacılık işleriyle uğraşan Amerika kökenli Rockefeller ailesidir.

Bu aile sadece bunlarla yetinmedi ve dünyadaki birçok şeye yöneldiler her bir çocukları ve torunları farklı bölgelerde başka başka odakları yönettiler.

Cola, çikolata, petrol, teknoloji ama birçoğumuz bunları bilmiyoruz. Aslında dünyayı bunlar yönetiyor o kadar güçlüler ki Amerika'yı bile bunlar yönetiyor. Tüm dünya ülkelerinden daha zengin ve dünyayı yöneten beş aileden biri olan ise Mayer Amschel Rithschid, ailesinin ve dünya bankalarının kurucusu ve sahibidir.

Dünyadaki yoksulluğu bitirebilecek kadar zengin olan bu adamlar ya insan aklının muhteşem örneği ya da şeytanın desteğinin olduğu bir kıyamet hızlandırıcı senaryonun parçası oldular.

Bunların dünyasında hayal yoktur ve gelecek tahmin edilemez, tasarlanır!

En büyük sıkıntıları, Çin, İran, Rusya ve Türkiye gibi ülkelerin güçlerini fark ederek gelişmesi ve dünyanın tekrar iki kutuplu bir denge üzerine oturtacak güce erişmesidir.

Şu andaki varlıkları hesaplanamayan dünyanın en zengin aileleri Avrupa’ya hükmettiği gibi bütün dünya ülkelerini de avuçlarında görmek istedikleri yönetme gücünü ellerinden kaçırma korkusu onlara kendi sonlarını bile hazırlayacak çılgınlıkları yapabilecekleri noktaya getirmiştir.

Biz milliyetçilik ruhu ile bilim ve teknolojiyi rehber edinerek yürürsek, bu zor günleri atlatmakla kalmayız ve tek başbuğ Türkeş’in bayrağını açtığı Turan ülküsünü gerçekleştirebiliriz.

Dünya ve ülkeleri ve adına özellikle kendi ülkem adına bu mücadeleli günlerde hepimizin herkesin ayırmadan, kayırmadan (zengin-fakir) aynı tek sınıfta olması Türk’ün fıtratı olduğundan gelecek bizimdir.

Bu kansız cansız virüs herkesi hizaya getirerek, adil paylaşırsak dünyanın hepimize yetecek kadar büyük olduğunu öğretirken, bu kafa ile gidersek Güneş miadını bir gün dolduracak, ışıklar sönecek ve bütün kainat karanlıkta kalacaktır.