Armayı hak eden futbolcular vardı Eskişehir’de sahada. Belki gazozuna bile değildi maç ama prestijimizi koruduk çok şükür! Maçı yerinde izledim ve performans hoşuma gitti...

Deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağımız maç için değerli büyüğüm, manevî abim Nuri Üskül’le yola koyulduk. Baktığınızda iddiamız olmayabilir, bu sene Süper Lig de hayal olmuş olabilir ama biz vaktimizi her zaman Bursaspor için ayırmaya hazırız; her yere, hangi şartlarda nereye olursa olsun gitmeye hazır Bursaspor sevdalılarıyız. Başarı için değil, renklerine aşık olduğumuz için, armaya sadık kalabildiğimiz için her yere gitmeye sonuna kadar hazırız.

Şampiyon tekrar ayağa kalkıp yargı dağıtacaktır elbet ama en kötü gününde de olsa biz her zaman orada olacağız, inanın maç Van'da olsa, son maç olup yine bu durumda olsak biz yine giderdik.

Maça ilk 10-15 dakika hatalarla başlasak da sonrasında Vakıfköy Timsahları toparlanıp onurlu ve şerefli mücadeleyi yine herkese göstermiş oldu. İkinci yarıda adeta gol olup yağan gençlerimiz; (özellikle 16 yaşındaki Timsahlar) mücadelesi olsun, ortaları olsun ve o yaşa göre gücünün yerinde olması gelecekte sağ bekte sıkıntı yaşamayacağımızı gösterdi. Kim bu evladımız? Hamza Baran tabi ki!..

Güzel bir galibiyet oldu. Eskişehirspor camiasını da kutluyorum mücadelesinden dolayı! İnşallah onlar da bir an önce toparlanıp eski güzel günlerine dönerler de hep beraber Süper Lig’de iki komşu şehir olarak yine karşılaşırız. Tribünde ebedi dostluk, sahada ezeli rakip olarak devam etmemiz dileğiyle.

Bir gün yine döneceksin komşu, gün geldiğinde Süper Lig’i yine bizler titreteceğiz.

Sporla kalın!