Ligde iddiası kalmamış, cezalı ve sakatlıklar nedeniyle kadroları eksilmiş  iki takımın  ortaya koydukları kaliteden yoksun, düzen ve sistemi olmayan bir oyun anlayışı  Batalla’nın  gölgesinde  kaybolup gitti. 249 maç 68 gol 79 asistlik bir kariyer. Gol sonrası gerilen kasları, patlayacak gibi gözüken damarlarının dışa vurmasını, tozluk çekişini, gol attıktan sonra yüzündeki mimiklerinle kulaklarına dokunmanı çok özleyeceğiz.Bizler üzülürken özellikleİstanbul takımları ise vedasına mutlaka sevinecektir.

Yolun açık olsun örnek insan, süper bücür. Teşekkürler bize futbol huzuru verdiğin için.Seni izleyen taraftarımızın gelecekte anlatacakları  birBatalla efsanesi var.

Bugün sahada Trabzonspor oyuncusu,sahanın yıldızı Yusuf Yazıcı’ya yapılan  alkışçok anlamlıydı. Belki de kendi seyircisi bu  coşkuyla Yusuf’u alkışlamamıştır! Bursaspor taraftarı Türk futbolunun  genç yıldızlarını  her zaman destekler. Bursaspor seyircisi hak edene hakkını, hem tepkide hem övgüde layıkıyla vermeyi iyi bilir.  

Ununu ipe sermiş Bursaspor, maçın henüz yirminci dakikada 2-0 geriye düştü. Savunmanın ortası ve Aziz ile Onur’dan kurulu bekler yolgeçen hanına   döndü. Trabzonspor’da  kötüoynuyor ama mevcut oyuncu kalitesinin bize yukardan bakıyor olması  galibiyet için yetti de arttı.

Batalla bu maçtan sonra üzülmüş olmalı. Kendi takım arkadaşlarının  veda maçındaki umursamaz  oyunlarına  ben olsan kızardım. 8sene  terini akıttığı,  son yıllarda seyircimizin gönlünde taht kuran Batalla en azından  yenilmeden uğurlanmalıydı ama nerde o sorumluluk sahibi kadro!

Mustafa hoca sahaya çıkarttığı kadro ile herkesi şaşırttı. Altyapıdaki gençlerle yenilsen ne olacak ki?Onur ve Emre’nin kötü oyunu sabırları taşırdı. Shehu varken Aziz’i sağ bek oynatmak, Ekong’un bir ara sağ beke çekilmesi! Orta sahanın dağınıklığı, Yusuf ve Emre’nin  bekleri desteksiz ve yalnız bırakması eklenince Trabzonspor oyuncularının ummadıkları pozisyonlarda üç gol bulmasına neden oldu.

Kadrosuyla ve yaptığı değişiklikler ile sahadaki oyuncuların motivasyon eksikliğinin giderilememiş olması  Mustafa hocanın gelecek sene için şansını azalttığını düşünüyorum.  Onun için ve Bursa adına bu sonuç iyi olmadı!  Bu maçtaki kadro disiplini, mücadelesi Konyaspor maçındaki gibi  üst düzey motivasyonla bütünleşseydi  gelecek sene için antrenör aranmazdı!

Gençlerbirliği maçında altyapıdan U-21 ağırlıklı çık bakalım ne olacak.

Mustafa Hocam bilesin ki;

Bursa sana, senin kendine güvendiğinden daha çok güveniyor.