Ne demiştik geçen hafta? Eksik yok, Bursa ruhu var! Genç eldiven Ataberk'in yıldızlaştığı maçta, Vakıfköy'ün cefakâr kramponları yine sahnedeydi. "Biz bitti demeden bitmez!"

O kadar!..

Bazı eksiklerin geri dönmesiyle neredeyse tam kadro sahaya çıkan oyuncularımız maça durgun başlayıp pas hataları ve pozisyon hataları yapsa da mücadeleyi elden bırakmadı. İlk yarıda Burak Kapacak’ın kaleciyle karşı karşıya kalıp çektiği şutta top adeta direkle bilardo oynadı ve önemli bir pozisyondan yararlanamadık.

İkinci yarıya daha dengeli başlayan Timsah, baskılı oyunuyla Tuzlaspor'u canından bezdirdi ve hiç bir zaman mücadelesinden, savaşından ödün vermedi. Özellikle, artık maçın kırılma anı dediğimiz zamanda, uzatmalarda, maçın bitmesine 1 dakika kala yaptığımız kontraatakta İsmail'in al da at dediği pozisyonda Batuhan, topu kalecinin üstüne nişanladı ve camiaya "Ah Batu ah!" diye sitem ettirdi. Batuhan'a ayrı bir parantez açmak lazım bence; Ataberk de Burak Kapacak’la beraber maçın öne çıkan oyuncularından biriydi ve böyle gollerin her ne kadar kaçmaması gerektiğini bilsek de onun elbette canı sağ olsun...

Herkesin bu formanın, bu camianın ağırlığını bilerek savaşması oynaması bizi duygulandırıp sevinç gözyaşlarına boğuyor. Kesinlikle moral bozmak yok! Bu takımın, bu karakterle play-off’a kalıp, süper denilen lige çıkacağından şüphem yok, her zaman bu şehir, bu taraftar ve Türkiye'nin en büyük taraftar grubu ‘Teksas’ arkanızda.

Sığmaz yere göğe Bursaspor aşkı, sen yaşadıkça bitmez Teksaslının savaşı...