Kalite Birliği'nin yürütmüş olduğu MİLLİ SES VER PROJESİ tanıtım ekibi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ'ı ziyaret ederek, proje ile ilgili detaylı bir bilgilendirme yaptı.

Kalite Birliği Başkanı Prof. Dr. Erkan IŞIĞIÇOK, TSE Araç Proje Müdürü Hakan KARAÇENGEL, KALBİR Genel sekreteri Mustafa TOĞUŞ ve bizim de iştirak etmiş olduğumuz görüşmede ortaya çıkan ses, MİLLİ SES.

Dikkatlice projeyi dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ;

"Bu projede elbette varız. Milli dava haline gelen yerli üretim, yerli tüketim ve TSE belgeli ürünlerin kullanımı ile ilgili hususlara dikkat çekmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu projenin Bursa merkezli olması ve buradan tüm Türkiye'ye yayılacak olmasından da memnuniyet duyuyorum. Projeyi destekliyoruz."

Proje hakkında bilgi veren Kalite Birliği Başkanı Prof. Dr. Erkan IŞIĞIÇOK;

"Yerli üretimin arttırılmasını, katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesini, tüketicilerin yerli ve TSE belgeli ürünleri kullanmasını, sanayicilerin milli belgelendirme sistemine geçmesini istiyoruz."

Ziyarette söz alan TSE Araç Proje Müdürü Hakan KARAÇENGEL;

"Ülkemizin kaynaklarının israf edilmemesi lazım. Tüm sanayicilerimizi kaliteye, TSE'ye davet ediyoruz. Yılık ortalama yurt dışına giden 4 milyar dolar bedelin ülkemizde kalması için, milli belgelendirme sistemine geçilmesini ve milli ses verilmesini istiyoruz."

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanını, İnegöl Belediye Başkanlığından tanırız. TSE'nin, İnegöl'de yapmış olduğu çalışmalara ve İrtibat ofisi açmasına destek olmuştur.

TSE'nin Asansör konusunda yapmış olduğu periyodik muayenelerde,  ilk andan itibaren TSE'nin yanında yer almış, TSE ile protokol imzalamış ve halen o protokol yürürlüktedir.

Özel, yerli ve yabancı kuruluşların girişimlerine rağmen, TSE'den vazgeçmeyen, milli kuruluşumuz olan TSE ile kalite yolculuğunu devam ettiren Başkan Alinur AKTAŞ, bizim gözümüzde MİLLİDİR ve ‘Milli Ses Ver Projesi’ne destek vermesi, bu milli duruşunun tezahürüdür.

Bursa'ya değer katacağına, Bursa'nın değerlerine sahip çıkacağına, Bursa'nın problemlerini çözeceği inancımızı koruyoruz.

Geçtiğimiz günlerde, Mahkeme Fırınının Özlüce tesislerinde, Olay Gazetesi köşe yazarı, değerli abim Ahmet Emin Yılmaz, Bursa'da efsane Başkan olarak anılan sevgili kardeşim Şenol KUL ve Başkan Alinur AKTAŞ ile yapmış olduğumuz kahvaltıda, Başkan Alinur AKTAŞ'ın, Kalite Şehri Bursa ile ilgili düşüncelerini dinledik, vizyonuna inandık ve Bursa'da yaşayan bir Bursalı olarak, kalite şehri adına umutlandık.

Her ziyarette olduğu gibi, Kalite Birliği tarafından, 22 bin 687 Türk bayrağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ'A takdim edildi.