BTSO Başkanı İbrahim Burkay'ın Bursaspor ile ilgili yapmış olduğu açıklamayı destekliyor ve herkesi katkı sağlamaya davet ediyoruz. 

Bursa'da yaşıyorsanız, Bursa'da kazanıyorsanız, hele de Bursa'da toprağa girecekseniz, bu çağrıya kulak vermek mecburiyetindesiniz!
Yaşadığı şehrin en değerli markasına ilgisiz olanlar, ilgi dışında olmalıdır!
BTSO Başkanı İbrahim BURKAY'ın yapmış olduğu açıklama;
1- Ortak değerimiz olan Bursasporumuzu yeniden Süper Lig'e güçlü şekilde döndürecek bir destek çalışması için iş dünyası temsilcilerimizle yol haritamızı belirledik.  
2- Yeniden Büyük Bursaspor için özel sektör temsilcileri olarak 100.000 forma bedeli karşılığında kampanyaya 10 milyon TL’lik destek sağlayacağız.
3- Büyükşehir Belediyemiz ve 17 belediyemiz de ilçe nüfuslarına göre 80.000 formalık artı katkı sağlarken BESOB ve BAOB da toplam 20 bin forma katkısı verecek.
 
4- Büyük taraftarımızdan da bu kampanyaya 16 bin forma bedelinde bağış sağlamalarını bekliyoruz. Böylece Bursasporumuz için 216 bin forma karşılığı olarak 21.6 milyon TL'lik kaynak oluşturacağız.
5- Bu destek paketi sayesinde hem takımımızı Süper Lig'e taşıyacak futbolcu transferleri için gerekli imkanları oluşturmuş olacağız hem de Bursasporumuzun altyapı takımlarını da desteklemeyi hedefliyoruz.
6- Ayrıca Bursasporumuzun kuruluşunun 57'nci yıl dönümü olan 1 Haziran tarihinde düzenleyeceğimiz özel geceyle de desteğimizi artırarak sürdüreceğiz.
7- Ayrıca Bursasporumuzu yardımlara ve bağışlara bağımlı hale gelmekten kurtarmak için dernek yapısından şirket modeline dönüşümünün sağlanmasını da kulüp yönetimimizin ve genel kurulumuzun dikkatine sunuyoruz.


***

ÖLÇÜ VE TARTI ALETİ KULLANICILARINA ÖNEMLİ DUYURU
Bursa Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü latif DENİZ, diyor ki;
"11 Ekim 2019 tarihli ve 30915 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Su Dışındaki Sıvılar İçin Ölçme Sitemleri ile Bazı Ölçü ve Tartı Aletlerinin Muayene Yönetmeliği’ kapsamında akaryakıt ve LPG sayaçları, sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) ölçme sistemleri, akaryakıt hacim ölçek kapları, motorlu taşıt lastiklerinin hava basıncı ölçümünde kullanılan cihazlar, hassas kütle ölçüleri (Eczanelerde kullanılan kütle setleri), 
 
5 kg’den yukarı kütle ölçüleri, demiryolu yük ve sarnıçlı vagonları, maksimum kapasitesi 2000 kg üzerinde olan otomatik olmayan tartı aletleri, aks kantarlarının periyodik, stok ve ilk muayene işlemleri için Türk Standartları Enstitüsü (TSE) yetkilendirilmiştir. 
Bu nedenle ölçü ve tartı aletlerine ilişkin muayene başvurularının 01.01.2020 tarihinden itibaren İl Müdürlüğümüz yerine Türk Standartları Enstitüsü’ne (TSE) yapılması gerekmektedir."

***

BURSA PLATFORMU
Bursa Platformu diyor ki;
 
"Beyin göçü içimizi acıtıyor! 
Yurt dışına taşınan gençlerin sayısı ciddi tehdit yaratacak sayıya ulaşıyor! 
Gençliğine ve teknik insanına sahip çıkmayan bir devletin ulaşacağı yer muasır medeniyet olamaz!"


***

BAYKARA'DAN HARİKA BİR SUNUM
Bursa Platformu Başkan Yardımcısı Ferudun BAYKARA, MHP Nilüfer İlçe Teşkilatı üyelerine "Birlikte Hedefe Ulaşmak" konulu eğitim verdi. 
 

İlgi ile dinlenen sunumda, birlik ve beraberliğin önemi, liderlik faktörü ve başarıya giden yolun ana hatları hakkında bilgiler veren Ferudun BAYKARA'ya, 
 
MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent KARAKOÇ tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.