BTSO Başkanı Sayın İbrahim Burkay bu hafta twitter'dan yapmış olduğu paylaşım Bursaspor gündemine dolaylı değil direk olarak bomba gibi düştü.

BTSO’da oluşturulan 22 kişilik Bursa ve ülke ekonomisinde önemli potansiyelleri olan sanayici ve işadamlarımızdan oluşan istişare kurulunu;

“Bursa iş dünyamızın en önemli aktörleri arasında yer alan değerli sanayici ve iş  insanlarımızın katılımıyla oluşturduğumuz Yüksek İstişare Kurulumuzun Odamıza ve kentimize hayırlı olmasını dilerim.” cümleleriyle duyurdu.

Bu oluşum tabii ki Bursa için ekonomik olarak  büyük işlere imza atması için kurulduğunu aklı olan herkes bilir.

Doğru bir hamle ve oluşum hayırlı olsun tebrikler.Ayrıca içinde bayan olması süper bir tercih olmuş.

Son günlerde çokça dillendirilen “büyük bir reel sektör krizi geliyor” için kendileri adına bir önlem midir bilemem. Ama ben bu oluşumun Bursaspor’un yararı ne olacak? diye düşünenlerdenim.

Aslında bu resmi yayınlamak ile siz paraya hükmedenlerin, 400 milyon TL borcu olan Bursaspor ile bağınızın ne kadar zayıf ve Bursaspor’umuzu umursamadığınız ortaya çıktı.

Ya da bundan sonraki süreçte eğer Bursaspor  hala borçları altında ezilmeye sizlere rağmen devam ederse vay halinize. Büyük vebal sorumluluk altına girdiniz. Siz bu nedenle hata yaptınız!

Bundan sonraki zaman dilimlerinde bu devasa ekonomiye hükmeden kurulunuz,

elbirliği ile bu işi çözemezse Bursasporluların iki eli yakanızdadır biliniz. Bursaspor adına yapmadıklarınızla gündemde kalacaksınız.

Sayın İbrahim Burkay’ı bu listeyi yayınlatmak fikrini vererek yüce Allahım Bursasporlular adına şaşırtmış olsa gerek! Ne de olsa Bursa evliyalar şehri. Manevi büyüklerimizin etkileri büyük olur!

Yüksek istişare Kurulu koskoca bu 22 elit insan, Bursaspor’a üç kaliteli oyuncu hediye ederek  Bursaspor’un elinden tutmaya başlayabilir.

Eğer bunu yapmayı düşünmeyecekseniz istişare kurulunuzda, 25 milyar dolarlık ticaret hacminiz de batsın. Sonrası mı? Bursaspor bulaşır yakanıza yapışır bilesiniz.

BTSO’nun geçen seneki kombine rezaleti hafızalardan henüz çıkmadı.

Bursaspor’u yıllardır BTSO’ya kayıtlı şahsiyetler yönetti. O kişiler de sizler gibi zamanında  BTSO’nun saygın kişileriydi. Bursaspor’u bu hale sizin üyeleriniz getirdi.

Türlü hatalar ve beceriksizlikler Bursaspor için sonuç oldu. Yine Bursaspor’u isterseniz sizler dilenci olmaktan çıkarırsınız... Başka bir güç değil.

BTSO’nun kasasındaki para yine sizin olsun. O parayı yöneten aklınızı Bursaspor için sadece 15 dakika çalıştırın yeter... Göreceksiniz hiçbirinizi acıtmayacak şekilde Bursa ve Bursaspor tekrar hayata dönüverecek. 

Bu listede sayın Faik Çelik dışında bir Allah’ın kulu Bursaspor için yıllardır elini taşın altına ekonomik olarak elini koymadı.

Sadece Bursaspor’u reklam amacıyla basamak için kullandılar. Zamanındaki 29 dev adam dönemini unutmadık...

Bursaspor sizden gerçek bir Bursalı gibi davranmanızı bekliyor. 

Bu şehir vefalıdır. İyileri de kötüleri de  asla unutmaz.