Bu maçta alabileceğimiz üç puan Bursaspor’unligde derin bir nefes almasına neden olacak ve ligde düşen iki takı hemen hemen netleştirecekti. Sonraki haftalarda üçüncü düşecek takım aranacaktı. Heyhat ne görelim ki sahada tatile gelmiş, oynadığından haberi olmayan, sırtındaki formanın ağırlığını taşıyamayan sporcu topluluğu… Nedendir bilinmez inatla, “Biz en kötü takım olarak tarihe geçmek istiyoruz” demek de ısrarcılar.

Bu sonuç  ligde biz dahil Antalya, Gençlerbirliği  gibi takımları strese soktu. Önceki günAlanyaspor’u izlerken hırs ve mücadelesini  kıskandık. İşi bitmiş olanOsmanlıspor’a “sen kümede kal” dercesine can suyu verirken biz ateş çemberine merhaba dedik. Bu hırs ve mücadele ile işimiz Allah’a kaldı. Ölü manda misali sahada tank   gibi hareket eden bir Bursaspor için lig çok ıstıraplı geçecek.

Orta sahada Bostock,Shehu ile daha üretken olmak yerine Shehuve Agu ikilisi ile sahaya çıkmak demek “bir puan için sahadayım” demekti ama o bile olmadı. Ben galibiyeti düşünmüyorum öncelikle ‘Bir puan hedefim’mesajı  LeGuen’e yakışmadı. Ateş çemberi bizi yakar bilesin sevgili hocam.

Bursaspor neden saldırmaz rakip  üzerine, neden kabus gibi çökemez?

Yedi maçtır kazanamayan rakipten iki gol yiyorsan ve en az üç net pozisyon veriyorsan kalan dokuz maç için seyirci devreye girmezse vay halimize.

Bu maçta gördük sahada sadece Bursaspor’un ismi büyük, oynayanların hepsi bu takımın formasına yakışmıyorlar! Bizi avutuyorlar.

Hakem Barış Şimşek’in kritik yerlerdeki takdir haklarını aleyhimize kullanırken, kaleci Harun çok acemice bir gol yiyerek ağzımızın tadını bozdu.

..Ve bizi gayya kuyusuna itti!

Ertuğrul’un rakip ceza alanında tabana maruz kalmasını es geçen hakem, Batalla’nın attığı golü ofsayt değilken iptal etmesi bize pahalıya patlayacak.

Sow denen oyuncunun bir çuval parayı alıp henüz sahada topla buluşamaması ve bu durumdaki oyuncuyu sahaya süren zihniyet,Bursaspor’un boynuna ipi geçirmek için hatalarına anlamsız bir şekilde devam ediyor.

Bursaspor son iki yılda ortaya koyduğu performansla taraftarını üzerken, kalan dokuz maç Bursaspor için final niteliğinde olacak.

Kısaca; kalan dokuz maç…

..ve dokuz doğurmaya devam.

Bursasporlu olmak, çileye talip olmak demek.

Ne yapalım, bizim işimiz kümede kalması için, bu rezil takımı kerhen de olsa desteklemek!