Bolu Belediyesi ile Türk Standardları Enstitüsü arasında 4 yıllık periyodik asansör kontrol ve bakım protokolü imzaladı.
 
Belediye Başkanı Tanju Özcan diyor ki;
“Biz de bu kapsamda gerekli değerlendirmeleri yaptık ve bu işi devlet kuruluşu olan, ayrıca sağlam ve altyapısının güçlü olduğunu bildiğimiz Türk Standardları Enstitüsü’ne vermek istedik. 
Önümüzdeki süreçte Bolu’daki asansörlerin bakım ve kontrolleri TSE tarafından yapılacaktır. Ben, anlaşmamızın hem Bolu’muza, Bolu Belediye’mize ve Türk Standardları Enstitüsü’ne hayırlı olmasını temenni ediyorum.” 
Bolu Belediyesine kaliteyi tercih ettiği için, TSE Bolu Müdürü Mithat YILMAZ' a da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

***

NİLÜFER, OSMANGAZİ, YILDIRIM NE DEDİ?
Bursa'nın üç büyük ilçe belediyesi sınırları içinde yaşıyorsanız, iş yerinizde veya evinizde asansör varsa, periyodik kontrollerini TSE'ye yaptırmak istiyorsanız, YAPTIRAMAZSINIZ!

Niye?


 
Çünkü bu işi, TSE'nin yapmasını uygun görmemiş bu belediyeler!
Vatandaş "Asansörümüzü TSE kontrol etsin!" diyor.
Belediye uygun görmüyor!
Niye?
Gerçekten niye?

***

GENÇLER MİLLİ SES VERİYOR
Bu gençlik var ya bu gençlik!
Çağa mührünü vuracak bir gençlik...
 
Okullarda vermiş olduğumuz MİLLİ SES VER konferanslarından büyük bir zevk alıyoruz.
Öğrencilerle birlikte geçirmiş olduğumuz zaman, yarınlara umutla bakmamıza sebep oluyor.
 
Umutsuzluğa düştüğünüz an, bir okulun önüne gidin, içeri giremiyorsanız, okul bahçesinde bulunan gençleri seyredin.
Kuş cıvıltılarını andıran sesler arasında, yarınlara umutla bakacaksınız, mutlu olacaksınız.
Etkilenmediniz mi?
 
Size teşhis koyacak bir hekim, size iyi gelecek bir ilaç yoktur!
Bursa MİLLİ SES veriyor, ya siz!

***

TSE'DEN HABERLER (www.tse.org.tr)
İnönü Üniversitesi, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) denetimlerinden başarıyla geçerek “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesi" almaya hak kazandı.
 
İnönü Üniversitesi’nde düzenlenen belge törenine; TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve çok sayıda akademisyen katıldı.
İnönü Üniversitesi’nin aldığı belgenin iki açıdan önemli olduğuna değinerek sözlerine başlayan TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin;
"Bunlardan birincisi bir liderlik olmadan, buna inanmış bir takım kurmadan ve altında kurumsal bir inancı tesis etmeden yapılabilecek bir çalışma değil. İkincisi ise malumunuz eğitim kuruluşları uluslararası ve ulusal alanda akreditasyon, kalite ve sıralama gibi bir birinden belli ölçülerde ayrışma gayreti içerisinde veya ayrıştırılıyor. 
 
Bu tür sıralamalara hazırlıklı olmak bakımından da kalite yönetim sistemine sahip kuruluşların daha kolay adapte olduklarını uluslararası derecelendirmelere, yurt içi ile dışı akreditasyonlara ve sonuçta öğrenci ve öğretim üyesi memnuniyetinin birlikte ölçüldüğü, çıktının kalitesiyle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı sıralamalara daha hazırlıklı olduklarını görüyoruz" dedi.