Bu maçtada gördük ki Bursaspor sahipsiz.

İsteyen istediği gibi lehte veya aleyhte karar verebiliyor. Tepki zaten yok. Bursa’ya puanları alıp gidiyorlar.

Nerede Bursaspor'un hakkını arayacak yetkili ve etkili zatlar! Adeta şamar oğlanına döndük. Zorla elimizdeki üç puanı aldılar gaspettiler gittiler...

VAR sistemi geçen 26 maç sonunda Bursaspor’a iyiden iyiye ayar verdi ve vermeye de devam ediyor... Bursaspor’a karşı bu kin ve öfke niye? Sadece bir kez şampiyon olduk! Bu mu rahatsızlığınız?

Boşuna denmiyor:

İstanbul takımlarını yenmek için hakemle birlikte yenemezsen üç puan vermezler! 

Hakemin sinsice hataları resmen Bursaspor için felaketti. Belki de ligin sonuna doğru rekabetin, heyecanın  tavan yapması için  Başakşehir’i yakalatacaklar. Yayıncı kuruluşun kazanması için ligin üst sıraları karışması lazımdı sanırım onu yapıyorlar.

Hakem hataları, VAR sistemi  üstüne birde yönetimin hataları  bizi son olarak getirdiği yer işte burası. Ligin dörtte üçü bitti kaldı sekiz maç...

Maça bakıyorsun bir karar sonrası en az 5-6 Galatasaraylı oyuncu hakemin başında. Bizde tepki gösterecek olana yapıştırıyorlar kartı.

Maalesef bu ülkede  futbol adaleti, sağlanmadığı sürece bu hak yemeler devam edecek.

Bursaspor da bunu bilerek takım kuracak, transfer yapacak!. İşte Bursaspor olarak zayıf tarafımız. Biz güçlü değiliz ki!

Kaleci Okan yan toplarda yetersiz.

Savunmadan top alıp oyun kuracak,orta saha oyuncumuz yok. Hakkını yemiyelim orta saha oyuncularımız iki kişilik koşuyor ama hazırlayıcılıkta ve gol atmada üretim olmayınca puan da olmuyor.

Aytaç yine hırsının kurbanı oldu.

Ceza sahası alanında kontrolsüz hareketi ile maçın kaderini değiştiren oldu.

Sadece bireysel yeteneklerle artısı olan Galatasaray’da da belli bir oyun düzeni yok.

Emre  dışında tüm oyuncuları yabancı olan bir takım. Hakemlerin ters kararları varken Galatasaray’ın iyi oynamasına da gerek kalmıyor.

Başakşehir'e verilen penaltının aynısı Bursaspor’a verilmiyorsa, şimdiye kadar 8 golün VAR nedeniyle iptal ediliyorsa,neden  sinirleniyoruz ki?

Suçu kendimizde aramalıyız!

Biz sahnelenen  tiyatrodaki oyunun figüranı olmuşuk....

Bursa'ya, Kayseri'ye cuma günü Sivasspor'a bu hafta piyango vurdu!?...

Haftaya bakalım hangi takım sırada.

Anadolu takımları için hukuk, adalet yoksa, akıllarını başlarına alıp güç birliği içine girmek zorunda olduklarını anlamalılar. Yoksa İstanbul’un figüranı olmaya devam edeceğiz...

Bursaspor’da iken kronik sakat Emre Taşdemir hemde ilk onbirde!. Tezgahlara gelmiş  Bursaspor. Ona “oynama” denmiştir ve bonservissiz bedavaya sözüm ona büyük takım Galatatasaray’a imzayı atmış! Bu sırada milli takıma da çağrılmış! Kendi tercihi ama ahlaksızmış!... Haram zıkkım olsun....

Maç 2-0 öndeyiz. Bursaspor'u maçta farka götürecek penaltı yok hükmündedir!. Var odasından da uyarı gelmez!. Galatasaray'ın penaltısında VAR devreye girer sarı kartlı Emre Taşdemir oyundan atılmaz!.Bu maç başından sonuçlandırılmış. Bursaspor yenilecek. Karar verilmiş....

Bu kadroyu kururken neden forvet ve bir topa hükmeden oyuncu alınmaz? Kim sorumlu?  Bunları şimdi konuşmanın da bir yararı olacağını sanmıyorum. Son sekiz maçta ne yapıp edip bizi kurtaracak puanları öyle veya böyle almak zorundayız.

Ligin dibine bakın üç kardeş Biz, Ankaragüçü ve Göztepe boy sırasında...

Allah sonumuzu hayır etsin.