Ne deriz hep? Sen geldin ya o bana yeter,senden güzel hediye mi olur,seni gördüm dünyalar benim oldu.

Bu sözler neden söylenmiş?

Çünkü bizlere iyi gelen şey, insan...

içten bir tebessüm, içten bir söz ,içten bir bakış... bizleri mutlu eden ve de ayakta tutan...

Yaradanın kendinden parçalarla mucizeler eklediği insanlar vardır daha doğrusu o mucizeleri kendinde keşfedebilen insanlar vardır; onların egoları yoktur, onların karşıdan beklentileri yoktur,onların kötülüğe yeri yoktur,onların kalbinde kin yoktur...işte o insanlar iyi ki varlar.

Dedim ya bence en güzel hediye insan,siz birine hediye sunarken en güzelini en temizini seçersiniz değil mi ? O zaman kendimizi de öyleymişçesine en güzel bir hediye haline getirelim yaradanın kendinden parçalar eklediği mucizeleri keşfedelim,insanlar bizimle mutlu olsunlar.

Yaradan, bizimle yine bizler aracılığı ile  iletişime geçer, O’ndan gelecek sözler bizlerin dilinden dökülür ve bizlere ulaşır... mesela çok kötü hissettiğinizde bir ardaşınızla sohbet etmek iyi gelmez mi? Ya da mutluluğunuzu paylaşacak insanların güzel sözleri sizi daha da mutlu etmez mi? Bazen de yol gösterir kimi insan...o yüzden her insan bir hediyedir çünkü yaradandan izler ve de mesajlar taşır.

Bakış açımızı değiştirdiğimizde mutlu olmaya başlıyoruz, ben sevdiğim insanların bana bir hediye, sevmediklerimin ise bir mesaj olduğunu düşünmeye başlayınca hayatın bana sundukları da değişmeye başladı. Mesela sevmediğimiz insanların da bir mesaj oluşuna değindik; tanıdığımız her insanın yaşadığımız her olayın içinde bir mesaj gizli, herkesin bize varlığıyla anlatmak istedikleri var...

Dur

Sakinleş

Ve dinle

.. görmek istediğiniz zaman, kendinizi geliştirmek adına çokça gönderi buluyorsunuz insanın varlığında..

Boş vermeyin,anlamaya çalışın...

Hayatınızda hep hediye misali insanların olması dileğimle,

Benim de en sevdiğim hediyem; ince düşünce sahibi insanlar....sizler hep daim olun olur mu?