Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD), Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa işbirliğiyle, yılda iki kez düzenlenen Junio Show’un bu yılki ikinci organizasyonu, bugün TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor.
Yaklaşık 60 ülkeden 1.000’den fazla iş insanının Bursalı firmalarla buluşacağı fuarda, bebeciler sonbahar – kış kreasyonlarını görücüye çıkaracaklar. 
Bu fuarla birlikte 7’incisi düzenlenecek olan Junio Show’a 130’u aşkın firma katılım gösterecek. Sektöre, Bursa ve ülke ekonomisine katma değer sağlayacak olan Junio Show’a olan ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, Junio Show’un bebe giyiminde yine modayı belirleyeceğini söyledi. 
Her geçen fuarda daha da büyüyerek yoluna devam eden ve sektörde önemli bir marka haline gelen Junio Show’un hayata geçirilmesinde katkıları olan BEKSİAD, BTSO ve TÜYAP Bursa’nın yanı sıra tüm bebe giyim ve konfeksiyonculara tebriklerimi sunarım. Umarım ki bu fuar önemli ticari işbirliklerinin oluşmasına katkı sağlar. 

AYAKKABI SEKTÖRÜNÜN KALBİ BURSA’DA ATTI
Bursa’nın fuar turizminden hak ettiği payı alması ve şehirdeki önemli sektörlerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Bursa’ya değerli fuarlar kazandıran Network Fuarcılık, 2019’da da fuarlarına hız kesmeden devam ediyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde 26 – 29 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 3. BURSAF Ayakkabı ve Deri Ürünleri fuarı, sektör paydaşlarını, profesyonelleri ile yerli ve yabancı alıcıları bir araya getirdi.
Kış Sezonu temasıyla düzenlenen ihtisas fuarını Rusya, Dağıstan, Kazakistan, Sırbistan, İran, Irak ve Filistin’den yabancı alım heyetleri de ziyaret etti.
Bursa dışından, Konya, Denizli, İstanbul, İzmir ve Sakarya illerinden gelen firmaların da stant açtığı fuarda, firma temsilcileri yabancı alıcılarla iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladılar.
3. BURSA Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı’nın kendilerini ve stant açan firmaları memnun ettiğini söyleyen Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, 4. Ayakkabı ve Deri Ürünleri fuarını 4 – 7 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

BEBKA SEEDUP ADAYLARINI DEĞERLENDİRDİ
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ve Bursa Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Bursa Teknoloji Transfer Ofisi (BursaTTO) işbirliğinde yürütülen SeedUp – İnovatif Girişimcilik Programına başvurusu kabul edilen adaylar, projelerini jüri karşısında sundu.
28 adayın projelerini sunduğu jüri değerlendirme toplantısının sonucunda SeedUp programına girmeye hak kazanan adaylar, uygulamalı girişimcilik eğitimi ve geliştirici eğitim modülleri, akademik ve sektörel mentörlükler, yatırımcıya iş fikrini sunma imkânı gibi olanaklardan yararlanacaklar.
Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu konulardan olan inovatif girişimcilik, yüksek teknolojili katma değerli üretim konusuna her zaman ayrı bir önem veren BEBKA’ya tebriklerimi sunuyorum.