Play-off yolunda öyle bir yara aldık ki bundan sonra işimiz mucizenin de mucizesine bağlı.

Sahadayken bizi umutlandıran Bursaspor yok artık! Peki, ne oldu arkadaş? Kimse bana virüs ya da sakatlık bahanesiyle gelmesin. İsterseniz sorumu biraz daha açayım... “Savaşçı ruha ne oldu?” Bakın galibiyet, gol vs. demiyorum ha... “Savaşan takım nerelerde?” diyorum.

İzlerken fıtık olmayalım artık, keyif alalım. Yazık, günah!..

Deplasmanda Boluspor'la karşılaşan Yeşil Beyazlı temsilcimiz, ilk yarıyı ortada bir oyunla tamamladı ve sahada mücadelenin ‘M’si, savaşın ‘S’si yoktu.

İkinci yarı başlarında gelen gol ve rakip takımın baskısı Ataberk'in maçın bitimine 15 dakika kala kırmızı kart görmesi ve yapılan basit hatalar maçın 2-1 Boluspor üstünlüğüyle tamamlanmasına neden oldu.

Şimdi soruyorum: Başkan nerede? Kaç haftadır açıklama yapacak, bu oyuncular neden oynamıyor başkan! Kulüp içinde bilmediğimiz bir şeyler mi var yoksa? Herkes, bütün Bursa açıklama yapmanı bekliyor! Ya açıklama yap, ya da kongre tarihini söyle...

Son olarak da futbolculara sözüm şu: Burası BURSASPOR, bu maçta sahada neden kimsenin kaşı yarılmadı, neden kimsenin bir yeri kanamadı, neden kimse rakibi ısırmadı, neden yahu? Bir sezon daha nedenlerle bitti. Herkes gider, biz BURSASPOR SEVDALILARI kalırız! Gidecek olanın yolu açık olsun ama biz ne olursa olsun ASLA TERK ETMEYECEĞİZ!.. İnadına arma sevdası, inadına Bursaspor!