Başlığımız gerçek olsaydı, 30.000 kombine satılırdı. Maçlar ful tribün oynanırdı.  Locaların büyük çoğunluğu satılırdı.

Sponsor olmak isteyen firmaların sayısı artardı. Antalya'da oyuncuları oteller grubu şirketler alıyor. Kısaca takımı sponsorlar kuruyor. Bursa'da; Yıllardır şehri havaya sokacak transfer yapılamıyor. Yapılabilse taraftar protestoyu bırakır asli görevine döner ilginç şovlar üretme peşine düşebilirdi.

Bursaspor'u profesyonelce yönetip,  misyon ve vizyonu ile öne çıkaracak bir akıllı yönetim kurulamadı gitti....

Bu sorgulanıp sonuçları kamuoyu ile paylaşılmadan ilerlemenin sağlanacağına inanmayanlardanım.

Vizyonunu anlatamamış Bursaspor'a hangi firma sponsor olsun!!!

Nasri gibi transferleri biz yapsaydık stadyumda yer bulunabilir miydi?

Sportif başarıyı sürekli hale getirsen kapı kapı dilenmek zorunda kalınmaz, durumumuz bugünden çok daha iyi bir durumda olurdu.

Bursaspor'un başarılı olması, olmaması, zenginlerin umurunda olmaz. Onlar para kazanmaya bakar. O Bursa’dan para kazanan zenginlerin,  sosyal sorumluluk almaları için önce Bursaspor olarak ne yapacağın önemli.

6000 bin üyenizin yarısı bile  kombine almıyorsa başkasına Bursaspor'a  neden yardım etmiyorsunuz diyemezsiniz!

Yeni yapılan stat etrafındaki bariyerler ne işe yarar? Taraftarından korkan, tesislerini taraftarından korumaya!? çalışan, taraftardan yasaklayan bir anlayış olur mu? O stada vatandaşı yaklaştırmazsan vatandaş da maç günleri senin yanında olmaz. 

Bursaspor  kombine bilet alan yönetici ve üye sayılarını açıklasın. Önce Bursaspor yönetimi olarak görevlerimizi  çağın pazarlama  kurallarına göre yapmalıyız. Siz bir şeyler  sunmazsanız  size destek için  ürünlerinizi almaya hiç kimse sıraya girmez!. Bilesiniz.

Boşu boşuna kendimizi kandırmayalım. Bursaspor yönetimi önce güven verecek.