Yarın kongre var ve Bursaspor maalesef tek adaylı seçime giriyor ve sonuç olarak Bursaspor kendisini her anlamda yakan ve düşüren Ali Ay ve tayfasından kurtulacak.

Son günlerde yaşananlara baktığımda geçtiğimiz dört adaylı seçimin sorumlusu ilan edilen 1060 kişiden daha fazla seçime katılan dört adayın da suçlu olduğunu ve Ali Ay dâhil hepsinin çakma olduğuna inandım.

Kişisel egoları tavan yapmış cücelerin ille de ben dev olacağım deyip de Ali Ay karşısına ortak güç olarak çıkmamalarının zehirli meyvelerini yiyerek zehirlendik ve düştük.

Bursaspor’u kullanmak o kadar moda ve geçerli ki; adaylık sürecinde de çakma kahramanlar başrole soyunup, haberler uçurdular, manşet oldular, ardından kıvrılıp yok oldular.

Yani Bursaspor küme düştü ama bu asalaklar Bursaspor’un yakasından bir türlü düşmedi.

Mesut Mestan’ın FETÖ kokulu ifadeleri sonucu belki de bir daha yaşayamayacağımız gurur ve mutluluğu bize yaşatan onurlu ve dik duruşlu başkanımız İbrahim Yazıcı ve ekibini tutuklatmasını asla unutmuyorum.

Bursaspor nezdindeki alacaklarını takibe soktuğunu ve sonunda uzlaşarak, Recep Bölükbaşı yönetiminden yapılandırarak aldığını da biliyorum.

Bugün o Mesut Mestan ekibini kurmuş ve herkesin fellik fellik kaçtığı göreve tek aday olarak talip olmuştur. 
Mesut Mestan ve yönetim kurulunun gücünün bırakın 550 milyonluk yükü, transfer tahtası ve Frey için verilmesi gereken parayı bile bulmakta zorlanacağını düşünüyorum ama girdikleri bu taşın altında ezilmemelerini yürekten diliyorum.

Bursa’ya geldiği günden beri Bursaspor’a gerçekten destek olan, reklam veren, kaynak bulan Alinur Aktaş’a fatura kesenlere de şaşıyorum.

O Alinur Aktaş bu hafta BŞB Meclisi’nde Bursaspor’a destek kararı aldırdı.

..Ve “Doğru, dürüst, projelerine inanacağımız, istikrarlı bir yönetime destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bu sürecin Bursa’nın iş dünyasının, STK’ların ve Bursa halkının sahipleneceği bir kampanya ile başarıya ulaşacağının altını çizdi.

Bu mesaj çok anlamlı ve önemlidir. Kavgayı, gürültüyü bırakalım ve bu karanlıktan çıkmak için hedefi doğru belirleyelim.

Bize düşen, son dakikada oyuna girenlere dikkat edelim ve doğruyu seçelim