En az elli senedir Bursaspor’u seyrediyorum, böyle rezil basiretsiz bir takıma ilk kez şahit oluyorum. Bu takımı bu hale getirenleri Allah’ım bildiği gibi yapsın.Kümede tutunması mucizelere bağlı Çaykur Rizespor bile Bursaspor'a ne yazık ki 6 gol attı.

Son üç hafta ve kalemizde gördüğümüz toplam gol sayısı 16. Bu bir tarihi rekor ve tarihi rezaletin adı. Bursaspor, Süper Lig tarihinde üst üste üç lig maçında da kalesinde en az beş gol gören ilk takım oldu.

Bursaspor, geride kalan 30 hafta itibarıyla topladığı 35 puanla 14. sırada bulunuyor. Bursaspor’u yazmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor. Çok iyi yerlere layık Bursaspor’u seyirci, başkan, antrenör, futbolcu, yönetici, medya ve Bursaspor’dan elini çekmeyen, gizliden, uzaktan yöneten Belediye başkanı ile birlikte elbirliği ile ne hale düşürdük.

Borçları katlayanlar olarak Başta Recep Altepe, Erkan Körüstan, Recep Bölükbaşı ve son olarak Ali Ay. Bilesiniz ki Bursasporlular sizi hiç unutmayacak. Hatırlanacaksınız!..

Adnan hocanın ilk yapacağı iş, ben oynarım Bursaspor’u güvenli limana yanaştırmak için “kanımı, terimin son damlasına kadar akıtırım” diyen oyuncular ile birlikte acilen U 21 takımındankoşan gençlerle ligi tamamlamalıyız.  Yapılacak belli. 3-4 oyuncu dışında hepsini maç bitiminde kadro dışı bırakıp yola gençler ile devam etmek. Durum ortada. 

Sevgili Harun, sen ve senin gibi düşünen, hisseden arkadaşlarının suçu yok. Gerçek suçlular, deplasman sonrası takım oyuncularının kapısını açıp sana yumruk attıran sözüm ona idareciler ve onlara yetki veren sayın Ali Ay’dır.

Bursaspor’u bırakıp, sessiz küfürler sesli hale gelmeden,lütfen gidin!..Daha ne bekliyorsunuz?  Takımı sıfırladınız? Yoksa bankadan aldığınız milyonlarca borcu da mı sıfırlayacaksınız?

Bursaspor’u, düşmanları istese bile bu duruma düşüremezdi.Sizler başardınız! Kıs kıs gülüp bir yerlerine kına yakıyorlardır. Müsebbipler! Ne yüzle ortalıkta geziyorlar. 

Bu biline ki; Bursaspor her zaman Bursaspor'dur. Altın çamura düştüğünde değer kaybetmez. Bu günler de geçer, ders alınır ve gerçek Bursasporlular sahne alır.

BURSASPOR sen her zaman büyüksün. Yönetenler, seni sömürenler küçük!..

Diyorum ki,  en kötü gün bugünse bugünde ben yine Bursasporluyum…