Nilüfer bölgesinde planlı elektrik kesintisinin olup olmadığını öğrenmek için UEDAŞ resmi sitesine giriyoruz, ilçe bölümüne Nilüfer yazıyoruz ve karşınıza laaap diye enteresan bir ilan…

“Nasıl Hıristiyan olurum?”
Bunun tabii ki UEDAŞ’la ilgisi yok.
Google hazretlerinin gelişigüzel dağıttığı ilanlardan maalesef UEDAŞ hattına da böyle bir talihsizlik düşmüş.
Yoksa Müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi bir niyeti tabii ki yok UEDAŞ’ın…
Bu tür misyoner reklamlarına nasıl tedbir almak lazım…
Ya da almak lazım mı…
Kanunlar bu konuda ne diyor tabii ki bilemiyorum…
Ama adamlar deforme edilmiş dinlerini anlatmak için her türlü platformu kullanıyorlar.
Bunu kullanırken de bütün kuralları hiçe sayıyorlar.
Düşünsenize UEDAŞ’tan izin almaya kalksalar bile bu misyoner avcıları biliyorum ki ne UEDAŞ yetkililerinden ne de bağlı oldukları Türkiye’nin dev firmalarından LİMAK Yönetim Kurulu Başkanı ve şu anki Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir asla böyle bir şeyi müsaade etmez.

***

O zaman neymiş, bu insanlara karşı çok dikkatli olmak lazım. Artık sadece Afrika çöllerinde gariban siyahileri, yerlileri kandırmıyor bu insanlar. Teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak kanımıza girmeye çalışıyorlar.
Dinini yaşamak isteyen gayri Müslimlere de bu konuda bir ithamımız yok ve olamazda… Yüzyıllarca Ermeni’si, Rum’u, Süryani’si, Yahudi’si bu topraklarda birbirlerine inançlarına karışmadan hoşgörü ve iyi komşuluk ilişkileriyle yaşayıp gitmişler.
Bu saatten sonra bu ilişkiye limon sıkacak tabii ki değiliz…
Nasıl ki Müslüman olana da dinini siyasete alet ettiğinde karşı çıkıyorsak,
Bu tür diğer dinleri de siyasete alet edenlere karşıyız.
Bunların niyetleri asla din falan yaymak değildir.
Dinlerini gittikleri kendi okullarında öğreniyorlar zaten.
O yüzden çocuklarımızı Hıristiyanlığı tanıtmak adıyla çeşitli sapkın fikirlerin ağına düşürmek isteyenlerden uzak tutmak lazım. 
Bu konuda aile ve okulların yeni açılmasıyla birlikte öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Yoksa bizi hiç de hoş olmayan, kafası milli ve manevi değerlerden yoksun bir gençlik bekliyor.
Kimse bize bir şey olmaz mantığına girmesin…
Bu misyoner ve siyonist takımı günlük çalışmazlar, asırlık planlara hizmet ederler. Eski tarihten yakın tarihimize kadar haçlı zihniyetiyle ilgili eserlere bakın bunun doğruluğunu göreceksiniz…
Bugün başlayan eğitim öğretim dönemi ile birlikte bu tür faaliyetlerde bulunanlar okullarımızı hedef seçeceklerdir, aman dikkat…