SON DAKİKA
Hava Durumu

"Rüyada mıyız"

Yazının Giriş Tarihi: 18.06.2024 07:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.06.2024 07:31

Sezonun bitmesine haftalar kala öncesinden kümede kalma şansını yitirmişsin. Başkanların biri geliyor biri gidiyor. Cezalar sebebiyle tribünde seyircin bir var bir yok. Neredeyse üç senedir aynı futbolcularla oynuyorsun. Ülkede başka bir takım şampiyon olmuş sabaha kadar konvoy yapılıyor, sesszce durup 2010 a gidiyor aklın.

Açıkçası 2024 baharı böyle geçti. Sonrasında öyle şeyler oldu ki, morgta öldü diye bırakılan bir kişinin sağ olduğunun anlaşılmasının yarattığı şaşkınlık, bir türlü bulunamayan eşyamızın bulunmasının yarattığı sevinç, çocuğunun sağ salim dünyaya gelmesindeki mutluluk ne kadar güzel ise o kadar güzeldi yaşananlar.

Çelik alesi başkanlığa geldi. Babayiğitler desteğe başladı. Türkiye'nin şampiyonuna inat her tarafa Bursaspor bayrakları asıldı. Kampanyaya katılım çığ gibi büyüdü. Bursaspor un borcu bitiyor haberi dalga dalga yayıldı. Özlüce tesislerinin önüne heykeli dikilen adam teknik direktör oluyor. Veeee transfer tahtası açılıyor.

Ben bu yaşananları rüyada düşünsem senaryosunu yazsam metaverse te falan denk gelsem inanmazdım. Devasa iş makinasının çamura saplanıp kalması, etrafının otlara bürünmesi ve güç bela oradan kurtulması gibi birşey bu.

Buradan başkana sesleniyorum, küme düşen takımı 10 bin kişi izlediyse rüyadan uyandıran Bursaspor, Timsah Arena ya sığmaz. Stada ayakta seyirci almanın planları da ajandanızda olsun bence...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.