SON DAKİKA
Hava Durumu

En sevilen ilk 11 kurma uygulamasına davetlisiniz!

İlk 11’in belirlenmesi aşaması her zaman futbolda tartışmalara zemin hazırlıyor. Takımlar müsabakalar öncesinde maçın ilk 11’ini açıklıyorlar ve hemen ardından insanlar yorumlamaya başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2024 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
En sevilen ilk 11 kurma uygulamasına davetlisiniz!

Takımların ilk 11 oynayacak oyuncuları aşağı yukarı belli olmasına rağmen bu tartışmalar sürekli olarak devam ediyor. Bu da insanların bu aşamaya ne kadar özen gösterdiği ve ilk 11 konusunda düşüncelerini söylemeyi ne kadar çok sevdiğinin bir göstergesi.

Taraftarı oldukları takımın ilk 11’ini oluşturma konusunda oldukça heyecanlı olan kişiler artık ilk 11 kurma uygulaması ile birlikte bir sonraki aşamaya adımını atıyor. TFF Süper Lig merkezli olarak kurulan Petrol Ofisi Sosyal Lig’de her hafta oyuncular kendi 11’lerini kuruyorlar ve kıyasıya bir mücadeleye atıyorlar. Siz de bu kişilerden bir tanesi olmak istiyorsanız hemen uygulamayı telefonunuza indirip üyelik işlemlerini tamamlayın.

İlk 11 Kurma Uygulaması ile Kendinizi Futbol Dünyasının İçinde Hissedeceksiniz!

Futbol oyunları sizi her zaman futbol dünyasının içine çekme çabası içerisindedir. Gerçekten de bu dünyanın bir parçası olduğunu hissetmeye başlıyorsanız bu durum oyunun ne kadar başarılı olduğunu gösterir.

Futbol oyunu dendiğinde akla gelen oyunlar ne kadar özel grafiklere ya da ayrıntılı bir yapıya sahip olsa da bilgisayara karşı oynanan bir oyun olduğundan ve kontrol tamamen oyuncularda olduğundan o hissi vermiyor. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig bu durumu tamamen ortadan kaldırmayı başardı.

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de oyuncular ilk 11’lerini kurduktan sonra alacakları puanı beklemeye başlarlar. Puanlar ise tercih edilen futbolcuların gerçek maç performansına göre belirleniyor. Bu durumda oyuncular gerçekten de futbol dünyasının bir parçası haline gelmiş oluyorlar.

İlk 11 Kurma Uygulamasına Ligin Tüm Aşamalarında Dahil Olma Fırsatı

Oyunculara göre en iyi ilk 11 kurma uygulaması olarak gösterilen Petrol Ofisi Sosyal Lig bu başarısını oyunculara sunduğu avantajlara borçlu. Genel düzeni ile birlikte fantezi futbol kategorisinde yer alan diğer oyunların her zaman önünde yer alan Sosyal Lig oyuncularına muhteşem ödüller sunuyor. Üstelik bu ödülleri almanın birçok farklı yolu var. Sezonun sonu geldiğinde ödül kazanmış olan binlerce oyunu oluyor. Bu durum da herkesin büyük bir keyifle Sosyal Lig oynamasını sağlamak.

Ödüllü bir oyun olan Petrol Ofisi Sosyal Lig bu ödüllerin tamamını sezonun en başarılı isimlerine vermiyor. Bunun yerine hem sezonluk büyük ödüller hem de haftalık ödüller bulunmakta. Böylece oyuncular sezonun büyük ödüllerini kaçırmış olsalar da tek bir hafta en iyi takımı kurarak inanılmaz ödüllerin sahibi olabiliyor. Buna ek olarak turnuvalarda da oyunculara harika ödüller sunuluyor.

İlk 11 Kurma Uygulamasında Puanlar OPTA Verilerine Göre Belirleniyor!

Oyuncularına her zaman adil bir yarışma ortamı sunmayı amaçlayan Petrol Ofisi Sosyal Lig’in bunda son derece başarılı olduğunu söylemek mümkün. Futbolculara puan kazandıran istatistiklerin belirlenmesi aşamasında dünyanın en büyük futbol istatistik oluşumu olan OPTA’nın kullanılması bunun en büyük kanıtı. Haftanın maçları tamamlandıktan sonra OPTA verilerine göre tüm futbolcu puanları belirleniyor ve bunlar oyunda açıkça belirtiliyor.

İstatistiklerin kullanımı aşamasında OPTA verilerine bakılması birçok tartışmayı da ortadan kaldırmış durumda. Çünkü aksi halde kritik kararlarda oyuncular arasında çeşitli tartışmalar ortaya çıkabiliyor. Ücretsiz ilk 11 kurma uygulaması olan Sosyal Lig’de bu tartışmalara yer olmamakta. Tartışmalara mahal verebilecek bir durum ortaya çıkmışsa tüm oyuncular OPTA verilerine bakıyor ve açıklanan karar neyse bu karara saygı duyuyor.

Kadrosunu Güncellemeyenler Büyük Puan Kayıpları Yaşıyor!

Oyun içerisinde kazanan oyuncuların belirlenmesinde kullanılan puan tablosu tüm oyuncular tarafından kolaylıkla görülebilir durumda. Oyun puanlama sistemini tamamen şeffaf bir şekilde gerçekleştiriyor. Oyuncular da puan tablosunda yer alan verilere göre kadrolarını kuruyorlar. Herhangi bir katkısı olmayan ya da çok düşük seviyede katkısı olan eylemler kadro kurulumunda göz ardı ediliyor.

Ligimiz devam ettiği sürece Petrol Ofisi Sosyal Lig de devam etmekte. Ligimiz gibi toplamda 38 haftadan oluşan bir mücadele söz konusu oluyor. Bu mücadelede oyuncular her hafta kadrolarını kurup birbirleriyle yarışıyorlar. Kadroların her hafta değiştirilme şartı yok. İsteyen oyuncular tek bir kadro kurup bütün sezonu bu kadroyla geçirebilir. Ancak oyunda kadronuzu değiştirmezseniz de güncellemenizi yapmanız gerekli. Böylece puan tablosundaki maksimum puan olan 10 puanı alarak haftaya başlamış olacaksınız.

Arkadaşlarınla Rekabet Edebileceğin Harika Bir Uygulama

Mobil oyunlar ve bilgisayar oyunlarının oluşturduğu rekabet ortamı her zaman oyuncular için çok önemli. Ortaya çıkan rekabet ortamı ne kadar ateşli ise oyuncular oyuna o kadar fazla bağlanıyor ve başarıya ulaşmak için çaba sarf ediyorlar. Petrol Ofisi Sosyal Lig bunu en iyi şekilde başaran oyunlardan bir tanesi. Sunduğu ödüller ve harika oyun düzeni ile yüzbinlerce kişinin bu oyunu oynaması rekabetin üst seviyede olmasını sağlıyor.

Petrol Ofisi Sosyal Lig arkadaş grupları için de harika bir oyun. Arkadaş gruplarında herkesin oynadığı bir oyun varsa o oyun hakkında sohbet etmek ve fikir alışverişinde bulunmak çok keyifli oluyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig bunun en iyi yaşandığı oyunlardan bir tanesi. Ücretsiz ilk 11 kurma uygulaması olan Petrol Ofisi Sosyal Lig’e herkes kolayca kaydını yapıyor ve takımını kuruyor.  Takım kurulumunda çok sayıda seçenek olduğundan tamamen farklı takımlar birbiri ile karşılaşmış oluyor.

Arkadaş gruplarında da bu rekabet muhteşem bir ortamın oluşmasını sağlamak. Oyun hakkında açılan sohbetlerde herkes keyifli bir biçimde düşüncelerini aktarıyor. Haftanın en yüksek puanını kazanan oyuncular için arkadaşları ile edeceği sohbet çok daha büyük bir eğlenceye sahne oluyor. Siz de bu harika imkanlardan faydalanmak için arkadaşlarınızla birlikte Petrol Ofisi Sosyal Lig oynamaya başlayabilirsiniz.

Futbol tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.dogus.sosyallig

https://apps.apple.com/tr/app/sosyal-lig/id725481540

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.