GÖKÇE ÇALIŞCİ

Her dinde farklı semboller ve işaretler bulunur. Sırrı hala çözülemeyen Münevver Karabulut cinayetinde Karabulut’un boynunun altında V şeklinde kesik olması bir tarikat ayinine kurban mı gitti? Sorusunu akıllara getiriyor. Resmi olarak herhangi bir mecrada açıklama bulunmazken V şeklinin dinlerde ne anlama geldiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki V işareti nedir? V işareti ne anlama gelir? V işareti mason işareti mi? V işareti şeytanı mı simgeler? Sorusunun cevapları araştırılıyor. İşte dinlere göre V işaretinin anlamı...

Münevver Karabulut cinayeti nedir ve olayı nasıl gerçekleşti? Cem Garipoğlu  kimdir? - Yaşam Haberleri

SATANİZM
Şeytan'ı temel alan ideolojik ve felsefi inançtır. Satanizm 1966 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde Anton LaVey tarafından ateist Şeytan Kilisesi'nin kurulmasıyla başlamıştır. Satanizm ve Şeytan kavramı aynı zamanda sanatçılar ve şovmenler tarafından sembolik ifade için de kullanılmıştır.

MODERN HRİSTİYANLIK
Roma Katolik Kilisesi tarafından sapkın olarak görülen Hristiyan gruplara farklı muamele edilmiş, teologlar bu grupların kasıtlı olarak Şeytan'a taptıklarını ileri sürmüştür. Buna, bu kişilerin ensest cinsel ilişkiye girdikleri, bebekleri öldürdükleri ve yamyamlık yaptıkları iddia edilmiştir. 

SATANİK SEMBOLLER | Teistik Satanizm
Baphomet mühürü, Şeytan Kilisesi'nin ve LaVeyan Satanizm'in resmi nişanı.


Bazı modern Satanistler tarafından kullanılan Lucifer sembolünün bir versiyonu

Baphomet mühürü, Şeytan Kilisesi'nin ve LaVeyan Satanizm'in resmi nişanı.


DOKUZ AÇI TARİKATI
ONA gizli bir örgüttür ve merkezi bir yönetimi yoktur, bunun yerine "kollektif" olarak adlandırdığı müttefik Satanik uygulayıcılardan oluşan bir ağ olarak faaliyet gösterir. Büyük ölçüde "nexion" olarak bilinen özerk hücrelerden oluşur. 
İngiltere, İrlanda ve Almanya'da bulunurlar, ancak diğerleri Avrupa'nın başka yerlerinde ve Rusya, Mısır, Güney Afrika, Brezilya, Avustralya ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alır.

Staj ve Çıraklar Sigortası Mağdurları Murat Kurum’la buluştu Staj ve Çıraklar Sigortası Mağdurları Murat Kurum’la buluştu


ONA'NIN BAŞLICA SEMBOLÜ

ONA kendi okültizmini "Geleneksel Satanizm" olarak tanımlanır. ONA'nın yazıları insan kurban etmeyi teşvik etmekte, kurbanlarından opferler olarak bahsetmektedir. Tarikatın öğretilerine göre, bu tür opferler ölüme layık olduklarını gösteren karakter hataları sergilemelidir. 

Yapmayın şu sevimsiz işareti

Winston Churchill tarafından Dünya Savaşı sırasında  İngilizce Victory kelimesinin baş harfi olan V'yi simgeleyecek şekilde 1960'lı yıllardan itibaren bütün dünyada barış anlamına gelmek üzere kullanılmıştır.

Editör: Gökçe Çalışcı