Rol aldığı Alice Müzikali’nin sezon arasına girmesiyle birlikte oyuncu Şükrü Özyıldız da deniz sezonunu açtı. Yakışıklı oyuncunun tekne pozları sosyal medyayı salladı. Fethiye’de tatil yapan Şükrü Özyıldız, pozlarını “Müsaadenizle ben sezonu açıyorum” notuyla Instagram hesabından paylaştı.

Fit ve kaslı vücuduyla dikkat çeken Şükrü Özyıldız’ın kaslarına yorum yağdı. Oyuncunun Alice Müzikali’nde birlikte sahneye çıktığı oyuncu arkadaşları Ezgi Mola ve Merve Dizdar da fotoğraflara kayıtsız kalmadı.

2-004.jpg

'AÇ TABİ SEZONU ŞÜKRÜ'

Ezgi Mola, Özyıldız’ın paylaşımına; “Açmayaydın sezonu be Şükrü’m!” yorumunu yaparken, Merve Dizdar ise, “Aç tabi sezonu Şükrü! Vuhuu!” mesajını yazdı.

'BENİM NORMALİM BU'

Spor tutkunu olduğu bilinen oyuncunun düzgün fiziğini nasıl bu şekilde koruyabildiği ve kaslarını güçlendirmek adına ne yaptığı da sosyal medyada konuşulan konular arasında bulunuyor.

1-003.jpg

Prof Dr. Ayhan Kızıl senfonik konserle anılacak Prof Dr. Ayhan Kızıl senfonik konserle anılacak

Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada beslenmesi konusunda özel bir şey yapmadığını anlatan Şükrü Özyıldız, “Arkadaşlar ben normal besleniyorum. Bana göre normal. Benim normalim bu, insanlara tuhaf geliyorsa yapabileceğim bir şey yok” diye konuşmuştu.

SETE GİRMEDEN TATİL

Oyuncu Temmuz ayında Aşk Taktikleri filminin ikincisi için sete girecek. Demet Özdemir ile başrolünü paylaştığı Aşk Taktikleri filmi, Netflix’te geniş bir izleyici grubunun ilgisini çekti.