Özkan YILDIRIM/ÖZEL HABER

Hafta sonu Kültür Park'ta bulunan Sadabad Sarayı'nda Narbant’ın kurucu genç iş insanı Hakan Yıldırım ve Pediatrik Fizyoterapist SenseAndPlay’in sahibi ve Yöneticisi Gülden Yıldırım'ın çocuklarının sünnet töreni gerçekleşti. Gerçekleşen sünnet cemiyetine seçkin davetli topluluğunun yoğun teveccühü dikkatlerden kaçmadı.

YILDIRIM AİLESİ ÇOK MUTLUYDU

Sünnet cemiyeti öncesi Emir Sultan Türbesi’ne araç konvoyu eşliğinde gidilerek, dualar edildi. Sonrasında salona geçildi. Sünnet babası Hakan Yıldırım değerli eşi sünnet annesi Gülden Yıldırım çocukları Ömer Metin, Ahmet Hakan ve Yusuf Kaan'ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Gelen konuklar ve aile dostları bu unutulmaz anları telefonlarına kaydederek unutulmamasını sağladılar. Çocuklarının bu ilk mürüvvetinde baba Hakan Yıldırım ve eşi Gülden Hanım gelen konukları kapıda karşıladılar.

Yalın çalışmalara büyük ödül Yalın çalışmalara büyük ödül

KUR-AN TİLAVETİ İLE BAŞLADI

Sünnet cemiyeti Kur'an tilaveti ile başladı sonrasında yemek servisi ile devam eden cemiyette çocuklar için birçok aktivitenin olduğu da gözlerden kaçmadı.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ

Bilhassa gelen çocukların hoşça vakit geçirmeleri için palyaço eğlenceleri, illüzyon gösterileri sadece çocuklardan değil gelen ebeveynlerden de bolca alkış aldı. Daha sonra kılıç kalkan ekibinin birbirinden güzel oyunlarıyla süren sünnet cemiyeti, semazen gösterileri ile devam etti. İlahi ve tasavvuf müziği eşliğinde ve hatta konuklardan gelen isteklere de yer verilen sünnet cemiyeti gelen konuklar için tam bir gösteriye büründü.

ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

Ömer Metin, Ahmet Hakan ve Yusuf Kaan'ın dedesi Metin Yıldırım ve babaannesi Penbe Yıldırım'da bu güzel sünnet cemiyetinde torunlarını yalnız bırakmadılar. Ayrıca yine anneanneleri Meliha Hanım ve dedeleri Osman Bey'de sünnet cemiyeti boyunca torunlarının bu mutlu gecelerinde hep yanlarındaydılar. İlerleyen saatlere kadar güzel bir şekilde süren sünnet cemiyeti tarihe bir not düşmesi anlamında aile fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

DARISI MÜRÜVVETLERİNE

Günümüz çocuklarının çok şanslı olduğunu söyleyebiliriz. Bu sünnet cemiyeti Ömer Metin, Ahmet Hakan ve Yusuf Kaan’ın hayattaki ilk mürüvvetleri idi. İkinci mürüvvetleri hedefleri askerlik üçüncü mürüvvetleri ise düğünleri olacaktır. Tüm anne ve babalar çocuklarının mürüvvetlerini tamamlanmış olarak görmek ister.

Bizler de Ömer Metin, Ahmet Hakan ve Yusuf Kaan'ın zamanı geldiğinde bütün mürüvvetlerini güzel bir şekilde hayırlısı ile ulaşmasını ülkemize milletimize yararlı bireyler olarak yetişmelerini canı gönülden diliyoruz.