BURSASPOR

Transferde nokta atışı

Sahada sergilediği başarılı performansla galibiyet serisi yakalayan Bursaspor, Adana’da alınan farklı mağlubiyet ve kesilen 3 puan cezasıyla taraftarını az da olsa üzdü.

Erkan ŞEN

Başarılı çalıştırıcı Yalçın Koşukavak, sportif direktör Selçuk Erdoğan ve kaptan Selçuk Şahin’in yaptığı açıklamalar yüreklere az da olsa su serperken; Muğla’da elde edilen kupa zaferi Timsah’ın daha nice galibiyetlere imza atacağını tescillemiş oldu. Ukraynalı yıldız Seleznov’un yükselen enerjisi ise yönetimi oldukça mutlu etmiş durumda. Kadroya dâhil edilen futbolcuların verdiği mücadele arma sevdalılarından tam not aldı. Öyle görülüyor ki Bursaspor transferde nokta atışı yapmış.

TARAFTAR ELİNDEN GELENİ YAPIYOR
Yeşil Beyazlı takımın fedakâr taraftarı da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Hoca ve başkan her açıklamasında desteğin kesilmemesi gerektiğini zaten yineliyor. Tribün ve kulübün arasının iyi olması futbolcuları gerçekten olumlu etkilemekte; bunu yaklaşık 1 buçuk aydır görüyoruz. Erzurumspor maçında tribündeki sayı kaç olur bilinmez ancak oraya gelen taraftarın 90 dakika boyunca canla başla takımını destekleyeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. 
 
İŞTE BİLET FİYATLARI

GOLDSIT 1963: 400,00 TL
VIP 1 / VIP 2: 200,00 TL
VIP 1.BALKON: 175,00 TL
BATI ALT TRİBÜN: 160,00 TL
BATI ALT TRİBÜN: 125,00 TL
DOĞU ALT TRİBÜN: 60,00 TL
DOĞU ÜST TRİBÜN: 40,00 TL
TEKSAS: 25,00 TL
TOFAŞ TRİBÜNÜ: 25,00 TL
MİSAFİR TRİBÜNÜ: 32,50 TL