Duygu Doğan

TOFAŞ’ta forma giyen başarılı basketbolcu Tolga Geçim, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Sezona başlangıç süreci ve yeni sezon hedefleri hakkında konuşan Geçim, “Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Takıma yeni katılan yabancı oyuncularımız var, yeni bir takımız. Fakat hazırlık maçlarında iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. En iyi şekilde hazırlanıp sağlıklı bir sezon geçirmek istiyoruz” dedi.

TOFAŞ altyapıya ciddi önem veriyor

Altyapı ve kulüp konusuna değinen TOFAŞ oyuncusu, “Altyapıya fazlasıyla önem veren Banvit’te yetiştim. TOFAŞ’ta altyapıya ciddi derecede önem veriyor. Buranın tesisleri üst düzey, sporcu için bütün olanaklar sağlanıyor. Sonunda her şey sporcuya kalıyor. Sporcu istediği sürece elinden gelenin en iyisini yapıp iyi yerlere gelebilir” ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar’dan Fenerbahçe kongre yorumu! Ahmet Çakar’dan Fenerbahçe kongre yorumu!

Bursa’nın basketbol seyircisi ve TOFAŞ taraftarını anlatan Geçim, “Benim burada ikinci senem. Taraftar arkamızda olduğunda daha kuvvetli oluyoruz. Bursa ve TOFAŞ taraftarı basketbolu bilen, basketbolun içine girip pozisyonları anlayabilen bir seyirci grubu. Onları bütün maçlarımıza bekliyoruz, onlar olduğu sürece biz daha güçlüyüz” dedi.

Editör: Ulas Girgin