Duygu Doğan

TOFAŞ oyuncusu Tevfik Akdamar yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Başlayacak sezona ilişkin konuşan Tevfik Akdamar, "Yeni sezon için çok umutluyuz çünkü çok iyi bir takım olduğumuza inanıyoruz. Sahada çalıştıklarımız yapabildiklerimizi gördükçe heyecan dolmaya başladık. Umuyorum ki hem TBSL'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde en iyi yerde bitireceğiz. Tabii ki bunu yaparken bizim gösterdiğimiz performans çok önemli ama itici gücümüz olan taraftarımıza da çok ihtiyacımız var. Onları da Samsunspor maçı ile birlikte sahaya bekliyoruz. Umuyoruz ki güzel başarılar elde edeceğiz" ifadelerini kullandı.

SAHADA HERKES EŞİT YAŞTA

Ahmet Çakar’dan Fenerbahçe kongre yorumu! Ahmet Çakar’dan Fenerbahçe kongre yorumu!

Takımın yerli rotasyonu ile ilgili konuşan oyuncu, "Bana göre biz çok yetenekli Türk oyunculara sahibiz,  Çok yetenekli genç arkadaşlarımız da bizimle birlikte. TOFAŞ buna çok değer veren bir organizasyon. Takımımızda genç-tecrübeli ayrımı hiç bir zaman olmuyor. Ben biraz daha ağabey rolündeyim takımda. Hepimizin söylediği tek bir şey var: "Sahada herkes eşit yaştadır." Cesaret ile oynayıp  yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bir yer TOFAŞ Spor Kulübü. Bu sezonun sonuna geldiğimizde hepimiz bu takıma elimizden gelenin yüzde yüzünü belki de daha fazlasını vermeye çalışacağız. Sezonu kendi adımıza çok yukarıda tamamlayacağımızı düşünüyoruz" dedi. 

TOFAŞ BİR AİLE GİBİ

"Bursa halkı basketbolu seven bir halk" diyen Tevfik Akdamar, "Benim çocukluğum ve kariyerim burada geçti. Ben bu kulüpte büyüdüm, yetiştim. Basketbolu çok sevdiklerini biliyorum. TOFAŞ Spor Kulübü bir aile gibi. Biz de onları kendi ailemiz gibi kabul ediyoruz, onlar da aynı şekilde. Bu sezonun çok keyifli bir sezon olacağına inanıyorum. Çok keyifli maçlar kazanacağız, kaybedeceğiz. Ama günün sonunda hepimiz bir renk için arma için mücadele ediyor olacağız. Onlar da bizimle mücadele edecek. Günün sonunda çok keyifli bir yıl geçireceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Editör: Duygu Doğan