Fatih AKKUŞ

Bursaspor’da moraller alt üst olmuş vaziyette. Özlüce’de tecrübeli çalıştırıcı Samet Aybaba başta olmak üzere tam bir kaos ortamı var. Başakşehir karşılaşması her skora gebe olduğu gibi, sonuca göre taşlar sarsılabilir. Hoca her şeye rağmen devam edecek ve takımı yalnız bırakmayacak ancak futbolcular için “Acaba devam edecekler mi?” soruları taraftarlar arasında dolaşıyor. Aybaba ise taraftarın takıma sahip çıkması gerektiğini söylüyor.

ÖZLÜCE’DE GERGİN ANTRENMAN

Her ne kadar bazı futbolcuların morali yerinde olsa da genel anlamda gerginlik, tedirginlik ve mutsuzluk hâkim Özlüce’de. Yaşanan gelişmelerden sonra futbolcular tedirginliklerini gizlemiyor. Yusuf ise artık zor gibi… Genel anlamda sihirli değnek devreye giremeyeceğine göre acil şekilde birilerinin devreye girmesi gerekiyor. Bu nasıl olur bilmiyorum ama durum acil değil, çok acil. Bu konuda taraftara da büyük iş düşmekte.

SAKHO VE TUNAY KADRODA OLACAK

Sakho’nun gördüğü tedaviden sonra tamamen iyileştiği ve Başakşehir maçında sahada olacağı kesinleşti. Oyuncunun tamamen iyileştiği ve dün akşam Bursa’ya geldiği gelen bilgiler arasında. Tunay Torun ise iyileşti ve bugün itibariyle takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Aytaç Kara’nın ise cezası sona erdi. Bursaspor’da ideal kadronun sahada olması ve en kötü 1 puan ile Bursa’ya dönmesi gerekiyor. Ligin ikinci yarısında 5 maçta galibiyetle tanışamayan yeşil beyazlılar, son 3 maçta golle de buluşamadı. 2 maçtır mağlup olan Timsah, düşme potasına girerek taraftarını oldukça üzmüş durumda.

Tofaş'tan Atatürk'ün evine ziyaret Tofaş'tan Atatürk'ün evine ziyaret