Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tahıl girişimine yönelik toplantıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Akar, “Bakan yardımcılarının toplantısı öncesinde BM, Türkiye, Rusya, Ukrayna’dan teknik personelin katılacağı bir toplantının yapılmasının zaruriyeti ortaya çıktı. Yarın bu toplantı yapılacak. Bu toplantının ardından da önümüzdeki hafta bakan yardımcılarının toplantısı söz konusu olacak” ifadelerini kullandı.

GAYRETLERİMİZ SÜRÜYOR

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili bakanlıkların görüşmelerinin ardından “tahıl girişimi”nin süresinin 18 Mayıs’a kadar uzatıldığını hatırlatan Akar, “Bu süre bitmeden önce görüşmelerimizi olabildiğince hızlandırmak suretiyle bunu tekrar herhangi bir aksaklığa meydan vermeksizin istikrarlı bir şekilde devamı için gayretlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

TEKNİK AKSAKLIK 

Marmarabirlik’ten ortaklarına 630 milyon liralık ödeme Marmarabirlik’ten ortaklarına 630 milyon liralık ödeme

Yarın yapılması planlanan toplantıya yönelik ,“Yarın yapmayı planladığımız bakan yardımcılarının toplantısı yerine teknik düzeyde bir toplantı yapılacak. Bakan yardımcılarının toplantısı öncesinde BM, Türkiye, Rusya, Ukrayna’dan teknik personelin katılacağı bir toplantının yapılmasının zaruriyeti ortaya çıktı. Yarın bu toplantı yapılacak. Bu toplantının ardından da önümüzdeki hafta bakan yardımcılarının toplantısı söz konusu olacak” açıklamasında bulundu.

KAYNAK:HABER MERKEZİ

Editör: Gökçe Çalışcı