Özkan YILDIRIM/ÖZEL

***** Hüseyin Bey öncelikle bizlere ekibimizi uzun bir aradan sonra tekrardan ofisinizde konuk edip misafir ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Sosyal medyadan ve de basından sizi takip ediyoruz birçok spor kulübümüze sponsor olduğunuzu yardım yaptığınızı duymak gerçekten bizleri de memnun etmekte, bu konularla ilgili neler söylemek istersiniz Hüseyin Bey?

HER ZAMAN TÜRK SPORUNUN YANINDAYIZ

---- Eskikızılelmagücü kulübümüzün destekçisiyiz, şu anda turnuvalar başladı, takımımızın hem göğüs reklamı olarak destekliyor, hem de diğer ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Kendi köyümüzün takımına elimizden geldiğince yardım yapmaktayım. Bunun yanı sıra Çiftehavuzlar muhtarlığının düzenlediği voleybol, yüzme, basketbol turnuvalarına sponsor desteği vermekteyiz, içeceklerle ilgili de desteklerimiz sürüyor. TFF Kadınlar 2. Liginde mücadele eden Bursa Soğanlı Gençlik Spor Kulübü’ne de yine desteğimiz devam etmekte. Kesinlikle lig ya da branş ayırmaksızın “Bursa Aydoğan Emlak” olarak futbol takımlarına, voleybo, basketbol takımlarını bayan-erkek sporcularımıza elimizden geldiğince amatör kulüplere, hem türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Geçen sene takımımız Körekem turnuvasında şampiyon olmuşlardı mesela bu kupayı da alıp bana getirmişlerdi sağ olsunlar işte bak görüyorsunuz kupamızda burada.

DERNEĞİMİZİ DE KURUYORUZ

Eskikızılelma Kültür, Dayanışma, Yaşatma ve Yardımlaşma Derneğimiz yakında çalışmalarına başlayacak, derneğin açılması ile ilgili başvurularınızı gerçekleştirdik. En kısa zamanda inşallah başlayacağız faaliyetlerimize. Derneğin ayrıca kurucu başkanı olarak da görev alacağım.

 ***  Bursa Aydoğan Emlak olarak Bursa'da emlak sektöründe güvenin adresi olduğunuzu biliyoruz. Birçok kişiden kiralık ev bulamadıklarını daire fiyatlarının anormal şekilde arttığını duymaktayız. Bu konularla ilgili neler söylemek istersiniz?

FIRSATÇILARIN ÖNÜNE GEÇİLMEKLİ

Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı

---Kiralık ev bulmak ile ilgili büyük sorun yaşatmakta doğrudur. Daire fiyatları inanılmaz yükseldi. Müteahhitlerin 400 Bin liraya sattığı daireler ikinci görüşmelerimizde akıl almaz bir fiyat artışı ile 600-700 Bin liralardan bahsetmeleri tabii büyük sıkıntı yaratmakta. Ayrıca halkımızın da alım gücünün düşmesi bunda büyük etken. Biz daha çok arazi üzerine çalışmalar yürütmekteyiz. Nilüfer, Karacabey, Bandırma Balıkesir'e kadar devam etmekte bu tür satışlarımız. Geçtiğimiz yıl içerisinde vatandaşa iyilik olsun diye devletimiz faizleri 0.64’lere kadar düşürmüştü ama aslında bu iyilik olmadı kötülük oldu. O zaman müteahhitler otomatikman dairelere fiyatlarını  100’er  bin lira, 150’şer bin lira yükselttiler. Bu anlamda vatandaşa 0.64 ile devlet yardımcı olmak isterken müteahhitler 100-150 bin lira kendi başına zam yaptı, bu da domino etkisi yarattı daire fiyatları aldı başını gitti. Ama tabii ki bizim asıl çalışmamız arazi üzerine söylemiş olduğum gibi ama bu konuya da girmişken mutlaka bunlardan da söz etmemiz lazım gelir diye düşünerek düşüncelerimi aktarmak istedim.

**** Peki Hüseyin Bey yatırım planlaması içerisinde olan halkımıza, insanlarımıza nerelerde ne gibi yatırımlar yapması yönünde tavsiyelerde bulunursunuz?

32 YILLIK TECRÜBE ile HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

----Arazi anlamında şu anda Nilüfer, Karacabey'de zaten fiyatlar şişik durumda. Susurluk bölgesini ben tavsiye etmek istiyorum. Otoban arkadan geçiyor, E-5 önünden geçiyor gerçekten çok rağbet gören bir bölge. Fiyatlarda makul durumda. Bursa'ya Susurluk 25 dakika, İstanbul'a 1 saat. O bölgede Termal bölgeler var. Uzun zamandır yatırımcılara o bölgeleri tavsiye ediyoruz. Susurluk Lojistik Merkezi var, yeni bir üniversite yapılıyor, Anadolu Lisesi yapıldı dediğim gibi otobandan Bursa 25 dakika çok güzel bir pozisyonda. 5 sene sonra 10 sene sonra kesinlikle o bölgeden yer alamazlar. Karacabey'de benim 2000 liraya vermiş olduğum yerler şu anda 80.000 TL.8-10 yıl önce vermiş olduğumuz yerler bunlar hep. Yine 4.000 liraya vermiş olduğumuz yeri şu an 180 bin lira veriyorlar adam vermiyor. Gerçekten büyük prim aldı o bölgeler.

SUSURLUK BÖLGESİ ÇOK CAZİP

Aslında tarım arazisi yatırım bölgesi yatırım aracı değildir Yatırım olarak görülmez ama Türkiye'de maalesef tarım arazileri yatırım aracı oldu. Arazide şu da var, örneğin bir daire 500 bin liraysa 50 bin liran bile eksikse alamazsın ama arazide 50 bin liraya, 25 bin liraya, 100 bin lira, 200 bin lira, 300 bin lira, 500 bine sınırsız bir şekilde arazi var. Bu da çok büyük bir etken ama bir daire alman durumunda 500 binin altına alamazsın. Arazide böyle bir durum yok ve bu Susurluk bölgesinde şimdi alınacak araziler 8-10 yıl içerisinde aynı Karacabey'deki gibi prim yapacağı görülmekte bu manada ben de halkımıza bu bölgeye yatırımlarını yoğunlaştırmalarını söyleyebilirim.

****Hüseyin Bey Bursaspor'da yeni bir yönetim görev aldı sonrasında bir müddet sonra transfer tahtası açılmış olmasına rağmen maalesef ilk 3 haftada alınan başarısız neticeler ve alınan bir puan ile birlikte teknik direktör Mustafa Er’in görevine son verildi Bursaspor ile ilgili düşünceleriniz fikriniz  ne koyu bir Bursasporlu olarak?

TARAFTARIN İÇİ RAHAT OLSUN

--- Gerçekten Bursaspor ilk 3 maçta hiç tat vermedi, mücadele gücü takım içinde dayanışma, paslaşma çok kötüydü. Başkanımız gerçekten çok iyi niyetli ama heyecanından dolayı diye tahmin ediyorum transferlerle ilgili tam doğru kararlar alınamadı gibi görülüyor. Emin Adanur çok iyi niyetli bir arkadaş, ama yaptığı transferleri neye görev yaptı, takımın içerisinde neler dönüyor?  Elbette bilemeyiz, yapılan transferlerle ilgili yaptığı açıklama da biz yanlış yaptık, heyecanlandık biraz diye özür diledi. Ama iyi niyetli olduğu çok belli daha yakın bir zamana kadar stadın elektrik parası ödenemiyordu biliyorsunuz, sonrasında stadın isim satışı vesaire gerçekten güzel işlerde yapıldı. Ne olursa olsun bu milli aranın takımımıza iyi geleceğini ve ondan sonra yavaş yavaş toparlanacağımızı ve hak ettiği Süper Lig'e mutlaka çıkacağımızı tahmin ediyorum. Bu konuda takımımızın arkasındayız. Yeni gelecek olan transferler ve milli maç arasının ben takıma yarayacağını inanıyorum. Taraftarımızın içi rahat olsun mutlaka yerimiz olan Süper Lig’e bu sene çıkacağımızı tahmin ediyorum.

****Son olarak neler eklemek istersiniz Hüseyin Bey?

HERKES DESTEK OLMALI

----Tüm iş insanlarımızı, vatandaşlarımızı, herkesi genç sporculara, amatör takımlara destek vermeye buradan çağırmak istiyorum. Röportajımızın sonuna yaklaşırken bütün sporcularımıza bütün amatör sporculara sevgilerimi selamlarımı göndermek istiyorum. Ayrıca Bursa'dan 84 milyon Türk insanına esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

İletişim Bilgileri:

Beşevler, Beşevler Caddesi

No: 102/A 16110

Tel:0 532 411 45 05

 Nilüfer/Bursa