Karacabey Belediyesporvoleybol takımı,playoff hedefine kilitlendi.Salonun Aslanları,hafta sonu kendi evinde ağırladığı Denizli Acıpayam’ı 3-0 gibi net bir skorla yenerek, playoff’lar öncesi son viraja girdi.

Mart ayının ilk haftası Adana’da oynanacak playofflar için Karacabey Belediyespor, biletini Akhisar Gücü’ne karşı oynayacağı müsabaka ile almaya hazırlanıyor. Haftasonu Manisa’da oynanacak karşılaşmada Karacabey Belediyesporvoleybol takımı,playofflarakalmak için mücadele edecek. 

GALİP GELMEK İSTİYORUZ

Takım Antrenörü Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada,“6 Mart’ta Adana’da oynanacak playofflar için Akhisar Gücü maçı final maçımız olacak. Ve inşallah salondan galip gelen taraf olacağız.  Bizi destekleyen Belediye Başkanımız Ali Özkan’a, yöneticilerimize ve maçlarda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz’’ dedi. 

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkanda yaptığı açıklamada, Karacabey’in bir spor kenti olduğuna vurgu yaparak,“Emeklerimizin karşılığı günden güne almak, bizleri daha da mutlu ediyor. Hem voleybol hem futbol takımlarımızı bir üst ligde göreceğimize inanıyorum. Sporcularımızı ve kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum’’ dedi.

Öte yandan, Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde mücadele eden Karacabey Belediyesporvoleybol takımı, 10 haftalık galibiyet zincirini bozmayarak playofflardaki iddiasını korudu.

Yalın çalışmalara büyük ödül Yalın çalışmalara büyük ödül