Galatasaray'da Marcao transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Brezilyalı stopere dair ilk kez bu kadar net konuştu. Monchi, Marcao ile ilgilendiklerini söyledi.

SEVİLLA'DAN İLK MARCAO AÇIKLAMASI GELDİ

Yeni sezon öncesi Galatasaray'dan ayrılması beklenen Marcao transferine dair çarpıcı bir açıklama geldi. 26 yaşındaki stoperle ilgili Sevilla kanadından ilk kez resmi açıklama geldi.

MONCHİ: MARCAO'YLA İLGİLENİYORUZ

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Marcao iddialarını doğrularken, "Marcao listemizdeki oyunculardan biri. Oyuncu filtreleme sistemimizi başarıyla geçti ve kendine listede yer buldu. Ancak transferdeki tek seçeneğimiz Marcao değil" ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK: MARCAO'NUN TRANSFER İHTİMALİ VAR

Bursaspor, TFF 3. Lig’e düştü Bursaspor, TFF 3. Lig’e düştü

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk geçtiğimiz günlerde Marcao'yla ilgili gelen soruya cevap vermiş ve "Marcao bizim oyuncumuz. Kendisi telefonda bana, 'Gelip işime devam edeceğim.' dedi. Marcao'dan ben memnunum, kadromda isterim. Camia ve taraftar memnun. Mutlu olduğumuz bir oyuncu. Eğer kulübümüzün uygun gördüğü değerini bulursa transfer ihtimali var. Olmazsa da gelip burada oynamaya devam edecek" şeklinde konuşmuştu.