Aynalı Tahir, Hanımın Çiftliği, Dila Hanım, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Paramparça, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Sana Söz gibi yapımlardaki başarılı oyunculuğuyla tanınan 51 yaşındaki Erkan Petekkaya'nın kalp krizi geçirdiği yönündeki haberler ünlü oyuncunun sevenlerini endişelendirdi.

erkan-petekkaya.jpg

ERKAN PETEKKAYA'DAN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

30 Haziran Perşembe akşamı TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan 'Son Söz' dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın dizi çekimleri sırasında rahatsızlandığı ve kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Apar topar hastaneye kaldırıldığı konuşulan ve sağlık durumu merak konusu olan Erkan Petekkaya'dan ilk açıklama geldi. Geçtiğimiz yıl böbrek taşı yüzünden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve ameliyat masasına yatan Erkan Petekkaya yaptığı açıklama ile sevenlerinin yüreğine su serpti.

ekan-petekkaya.jpg

''GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ KANLI CANLI SETTEYİM''

Çekimlerine devam edilen Son Söz dizisinin setinden bir video paylaşan Erkan Petekkaya sağlık durumuyla ilgili sevenlerini bilgilendirdi. Instagram hesabından ''Yine asılsız haber yapmışlar ???????????? .sevgiler saygılar .iyi hafta sonları dilerim'' notuyla bir video yayınlayan Erkan Petekkaya, videoda ''Gördüğünüz gibi kanlı, canlı setteyim. Sevgili arkadaşlar haber yalan. Kalp krizi falan geçirmedim. Gördüğünüz gibi çalışıyorum. Sevgiler, saygılar.'' ifadelerini kullandı.

Erkan Petekkaya'dan gelen güzel haber sonrası Seda Sayan'ın yaptığı yorum ise dikkat çekti. Seda Sayan, Erkan Petekkaya'nın paylaşımına ''Allah allahhhh niye böyle yalan yanlış haberlerle insanları üzerler anlamadım'' yorumunda bulundu.

erkan-petekkaya-kim.jpg

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR?

Erkan Petekkaya 11 Aralık 1970 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. Aslen Diyarbakırlı olan Erkan Petekkaya, çocukluk yıllarını İstanbul'un Anadolu yakasında geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı kazanan Petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. 1994 yılında kamera şakalarıyla kariyerine başlayan Erkan Petekkaya, 1999 yılında Aynalı Tahir adlı dizi ile geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı.

Rol aldığı tiyatro oyunları:

Deli Dumrul


Kanlı Düğün

Korku

Sokak Kedisi Marilu

Mitos Güzeli

Rol aldığı dizi ve filmler:

Gecenin Kanatları

Yeni Dünya

Kolpaçino 3. Devre

Ayla

Deliler

Kapan

Güzel Günler

Aynalı Tahir

Aşkına Eşkiya

Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi

Bedel

Taştan Kalp

Japonyalı Gelin

Serseri

Beyaz Gelincik

Köpek

Sessiz Fırtına

Sonbahar

Bahar Dalları

Hanımın Çiftliği

Hanımeli Sokağı

Öyle Bir Geçer Zaman ki

Dila Hanım

Benim Hala Umudum Var

Paramparça

Kayıt Dışı

Vurgun

Kırmızı Oda

Doğduğun Ev Kaderindir