ASLI YEŞİLYURT

Sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli 7 yeni yapım, film tutkunlarını bekliyor. İşte o filmler…

  • ELEMENTAL: DOĞANIN GÜÇLERİ

3766640

Disney yapımlı animasyon filmi Elemental: Doğanın Güçleri, aynı şehirde yaşayan garip ikili Ember (Ateş) ve Wade’in (Su) yolculukları sırasında birçok ortak noktası olduğunu keşfetmesini konu alıyor.

  • BENİM BABAM BİR KAHRAMAN

5987624

Orçun Benli’nin yönettiği dram filmi, İstanbul’un zengin semtlerine yakın bir gecekondu mahallesinde yaşayan bir temizlikçi işçisi Altan’ı, oğlu Can’ı ve eğlenceli hayatlarını konu alıyor. Başrolde ise Ufuk Bayraktar yer alıyor.

  • ASTEROİT ŞEHİR

HO00005834_638219161104217665_asteroit-sehir

Bilim kurgu ve komedi türündeki Wes Anderson imzalı film, 1955 yılında Amerika’da bir çölde geçen Junior Stargazer kongresini konu alıyor. Filmin kadrosunda ise Jason Schwartzman, Scarlett Johansson ve Tom Hanks gibi isimler yer alıyor.

  • HÜDDAM 3: LAMİA

huddam-3-lamia-1660927703

Korku türündeki Hüddam serisinin son filmi olan Hüddam 3: Lamia, babasının intiharı ile sarsılan Asaf’ın, gerçeği öğrenmek ve kan bağının üzerindeki lanete son vermek için Hüddam ilmine başvurmasını konu alır. Burada Asaf, çok zorlu bir gerçekle yüz yüze gelecektir.

  • JOYLAND

JOYLAND-ONLINE

Dram, romantik türdeki film, ataerkil aile olan Rana ailesi konu alıyor. Rana ailesi soyunu devam ettirecek bir çocukları olmasından gurur duyar ancak hayatlarında bu duruşlarını değiştirecek bir olay olacaktır.

Benzersiz Kelebekler’e ziyaretçi akını Benzersiz Kelebekler’e ziyaretçi akını
  • OBSESYON

2242061

Gerilim türündeki film, hem başarılı hem takıntılı bir iş insanı olan Mert’in, tanıştığı Beren ismindeki kızı en büyük takıntısı haline getirmesini konu alıyor.

  • THE FLASH

MV5BMmM3OWU0YWItNTAzMC00YjNlLWJiM2ItODY5NjY0OTA4OTY1XkEyXkFqcGdeQXVyMTUzMTg2ODkz._V1_

Bilim kurgu, aksiyon türündeki film, annesinin ölümünü engellemek için gücünü kullanarak zamanda geriye giden Barry Allen’ın karşılaştığı istenmeyen sonuçlar ile karşılaşmasını konu alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ben Affleck, Ezra Miller gibi isimler yer alıyor.

Editör: Aslı Yeşilyurt