Çoğunlukla oturma odası dekorasyonunda kullanılan köşe takımı çeşitleri, salon, kış bahçesi, balkon ve mutfak gibi yaşam alanları için de rahat ve kullanışlı alternatifler barındırıyor. Küçük ve dar yaşam alanlarını daha ferah gösteren köşe koltuk takımı modelleri, geniş alanlarda da okuma, sohbet etme ya da TV izleme köşesi gibi belli amaçlarla değerlendirmek istediğiniz alanları kolayca yaratıp vurgulamanızı sağlıyor.

Hayalinizi süsleyen köşe koltuk takımı modelinin retro çizgilere sahip olması, ağırbaşlı görünmesi ya da modern ve özgün bir tasarım olması fark etmiyor. Vivense'nin geniş ürün çeşitliliği, ihtiyaçlarınız ve zevkinize hitap eden çok sayıda modeli bir araya getirerek hayalinizdeki köşe koltuğunu bulmanızı sağlıyor.

Zamansız Çizgilere Sahip Köşe Koltuk Takımı Modelleri

Hacmi, odanızın dekorasyonuna katkısı ve ayırdığınız bütçeyi düşündüğünüzde köşe koltuk takımı seçerken oldukça özenli davranmanız gerekiyor. Özellikle de dar, küçük bir alanı daha kullanışlı hale getirmeyi düşünüyorsanız, seçtiğiniz modelin tasarımı, rengi ve detayları daha da önem taşıyor. Odanızın şekliyle uyumlu olmayan köşe takımları, sıkışık duran bir görünüme sebep olabiliyor. Aksine odanın şekli ve genel özelliklerine uyumlu bir köşe koltuk takımı ise ferah bir görünüm yakalamanıza ve alanı daha verimli bir şekilde kullanmanıza olanak veriyor.


 Köşe takımları, uzun yıllar kullanacağınız mobilyaların başında geliyor. Bu nedenle, uzun süre boyunca kullanabileceğiniz modellere odaklanmanız fayda sağlıyor. Zevkinizi yansıtan zamansız çizgilere sahip bir model tercih etmeniz, dilerseniz ileride yapacağınız ufak tefek değişikliklerle aynı modeli çok daha uzun süre keyifle kullanmanıza olanak tanıyor. Farklı stillerin özgün yorumlarını bir araya getiren vivense farklı konfor ihtiyaçlarının hepsine hitap etmeyi atlamıyor. Koleksiyonunda yumuşak, orta ve sert süngerlerden üretilen pek çok model, nasıl rahat ediyorsanız ona göre bir modele sahip olmanızı kolaylaştırıyor. 

Kullanım Konforunu Arttıran Köşe Takımı Çeşitleri

Köşe takımı çeşitleri, standart boyut ve özelliklere sahip tasarımlar dışında daha orijinal modelleri de bünyesinde bulunduruyor. Eğer atıl durumda olan bir köşeyi kitap okuma ya da sohbet köşesine dönüştürmek istiyorsanız Vivense'nin kompakt formlardaki L koltuk modelleri sizi bekliyor. Ayrıca köşe koltuk takımıyla kontrast oluşturan renklerde seçeceğiniz yumuşacık yastıklar ile aldığınız modelin çok daha şık ve konforlu hale gelmesini sağlayabiliyorsunuz.


 
Yataklı köşe takımı modelleri, saniyeler içerisinde yatağa dönüştürebildiğiniz özel mekanizması sayesinde ister sizin kullanabileceğiniz ister misafirlerinizi yatırabileceğiniz çok yönlü bir koltuk modeli oluyor. Minderlerini kaldırdıktan sonra sadece birkaç basit hareketle rahat bir yatağa dönüştürebileceğiniz bu modeller, stüdyo tipi dairelerin yanı sıra çok sık misafir ağırlanan evler için kullanışlı bir alternatif olmayı başarıyor. Bir araya getirilebilen ya da ayrılabilen modüler köşe takımları, odanızın büyüklüğü ve özellikleri doğrultusunda en doğru alternatifi bulmanıza olanak tanıyor. İhtiyaç duyduğunuzda ayırarak tekli koltuk olarak da değerlendirebileceğiniz bu takımları, odanızın büyüklüğü ve zevkiniz doğrultusunda istediğiniz şekil ya da büyüklüğe ulaştırabilirsiniz.

Hem Rahatınıza Hem Gözünüze Hitap Eden Köşe Koltuk Modelleri

Farklı özellik ve dokuda kumaşların kullanıldığı köşe koltuk tasarımları, iskelet malzemesi ve sünger yumuşaklığı gibi detayların yanı sıra formu ve ekstra özellikleriyle de sizi memnun etmek için hazır. Keyifle kullanabileceğiniz bir köşe koltuk takımı seçebilmeniz için sadece konfor ve kullanım özelliklerine odaklanmak yeterli olmuyor. Kullanacağınız alanın dekorasyonuyla uyumlu, gözünüze güzel gözüken bir model, kullanırken alacağınız keyfi üst seviyeye taşıyor. 


 
Minimalist, bohem, modern, rustik ya da retro gibi farklı stillerde çok sayıda köşe koltuk takımı çeşidi Vivense'de bulunuyor. Koleksiyonda, birbirine uyumlu ya da zıt renklerin bir arada kullanıldığı tasarımların yanı sıra, farklı desenler ya da motiflerle hareketlendirilen modeller yer alıyor. Popülerliğini asla yitirmeyen kapitone detaylar, yuvarlak çizgiler ya da sehpa gibi detaylara sahip modeller, zevkiniz doğrultusunda seçim yapabileceğiniz onlarca alternatif sunuyor. 

Her Bütçeye Hitap Eden Köşe Takımı Fiyatları

Premium tasarımlardan ulaşılabilir rakamlarda ekonomik modellere kadar geniş bir yelpazede köşe koltuk takımı çeşidinden istediğinizi hemen seçebiliyorsunuz. Köşe koltuk takımı fiyatları, koltuğun iskelet sistemi malzeme seçimi, dolgu malzemesi özelliği, işçiliği, tasarımı, kumaş seçimi ve sunduğu ekstra özellikler gibi özellikler doğrultusunda değişkenlik gösteriyor. Vivense'nin avantajlı fiyatları ile indirim ve kampanyaları, hayalinizi süsleyen köşe koltuk takımına çok daha ulaşılabilir rakamlarla sahip olmanıza yardım ediyor.
 
Seçtiğiniz köşe koltuk tasarımının konfor ve kullanım ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılayamayacağına dair soru işaretlerini aklınızdan silmenin en kolay yolu, evinize en yakın Vivenseshowroomunu ziyaret etmekten geçiyor. Vivenseshowroomları içerisinde sergilenen köşe koltuk takımları, modelin odanızda nasıl duracağı hakkında daha emin olmanızı sağlıyor. Kumaşınızın renginin dekorasyonunuza uyum sağlayıp sağlamayacağından emin olabilmeniz için Vivense kumaş özelleştirme hizmetinden de faydalanabiliyorsunuz. Bu hizmet kapsamında altı farklı kumaşın evinize gönderilmesini sağlayarak hayalinizdeki doku ve renklere daha rahat karar verebiliyorsunuz. 
Showroom ziyaretinizde daha profesyonel bir desteğe ihtiyaç duyuyorsanız Vivense iç mimar ekibi yanınızda oluyor. Dekorasyon hakkında aklınıza takılan tüm sorulara birinci ağızdan yanıt bulabileceğiniz bu ekip ile en ideal seçimi kolayca yapabiliyorsunuz.

 

(Özel) Türkiye’de bu evlerin örneği yok (Özel) Türkiye’de bu evlerin örneği yok