Süper Lig’de 2 hafta boyunca karşılaşmaların şifresiz yayınlanacağının açıklanmasının ardından futbolseverlerin karşılaşmalara olan ilgisi de arttı. Bu hafta canlı olarak izlenebilecek maçlardan biri de Beşiktaş ile Ankaragücü arasında oynanacak. Siyah beyazlı takım karşılaşma öncesinde 40 puanla ligin üçüncü sırasında yer alırken konuk takım Ankaragücü ise 22 puanla 15. sırada bulunuyor.

Ankaragücü Beşiktaş karşısında 2011 yılından bu yana galibiyet sevinci yaşayamadı. İki takım arasında oynanan son 5 maçta 3 kez Beşiktaş kazanırken 2 maç da beraberlikle sona erdi. Müsabaka öncesinde Beşiktaş’ta Ghezzal dışında eksik bulunmazken konuk takımda Kwateng ve Sıtkı Ferdi İmdat’ın durumları maç saatinde netleşecek.

BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

5 Mart 2023 Pazar günü oynanacak olan mücadele TSİ saat 19.00’da başlayacak. Vodafone Park’taki maç Bein Sports TOD TV’den şifresiz izlenebilecek. Karşılaşma aynı zamanda Bein Sports 1 ekranlarında da olacak.

BJK ANKARAGÜCÜ MUHTEMEL 11’LERİ

Bursaspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül’le yollar ayrıldı Bursaspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül’le yollar ayrıldı

Beşiktaş: Mert, Rosier, Tayyip Talha, Colley, Umut Meraş, Gedson, Hadziahmetovic, Redmond, Maxim, Cenk Tosun, Aboubakar.

Ankaragücü: Gökhan, Fıratcan, Radakovic, Mujakic, Hasan Ali Kaldırım, Diack, Taylan, Emre Kılınç, Pedrinho, Beridze, Ali Sowe.

Editör: Elif Aslan