Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti

Evlilik konusunda bir türlü yüzü gülmeyen Sayan, mutluluğu Müzisyen Çağlar Ökten'de buldu. 7. defa nikah masasına oturan Sayan'ın evliliğine ailesinden veto gelirken düğünlerine iki tarafında ailesi katılmamıştı. Oğlu Oğulcan Engin ile uzun süredir bir araya gelmeyen Sayan'ın oğlu ile arasının açık olduğu iddia edilirken, Sayan kendisinden 25 yaş küçük eşi için yine defalarca estetik operasyon geçirdi. 4 aylık evli Sayan, boyun, dudak, çene, bacak, bel ve silikon operasyonları geçirdi. Eşiyle beraber çıktıkları tatilden dönen Sayan yine estetik salonuna koştu. Bakın Sayan bu defa ne işlemler yaptırdı?

sedasayanestetik.jpg

GENÇ KOCASIYAL EVLENDİKTEN SONRA ESTETİKTE ÇIĞIR AÇTI

35 yaşındaki Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, son günlerde yoğun iş temposunu yaz sezonu ile dinlenerek geçiriyor. Balayını Paris ve Hollanda'da geçiren Sayan, eşiyle ilk yaz tatilini ise Antalya Kaş ve Yunanistan'da geçirdi. Balayı dönüşü vücudunun her yerine gençleştirme işlemi yapan Sayan, tatilden döndüğü gibi yine güzellik salonuna koştu. Son yaptığı güzellik işlemleri ile bambaşka birine dönüşen Sayan, tanınmaz hale gelirken eşine de doğum günü hediyesi olarak saç ekimi yaptırdı.

sedasayancaglarokten.jpg

59 YAŞINDAKİ SEDA SAYAN YİNE GENÇLİK İŞLEMİ YAPTI

Yunanistan tatilinden dönen Seda Sayan 59 yaşında olmasına rağmen geçirdiği bir dizi estetik operasyonlarla genç kızlara taş çıkarırken, 1 ay içerisinde defalarca güzellik işlemi yaptı. Eşi Çağlar Ökten ile tatil pozları veren Sayan'ın yüzü ve ince beli dikkatlerden kaçmazken, Sayan yine bel ve bacakları için işlemden geçti. Tatil dönüşü estetik salonuna giden Sayan, bacaklarını ve belini inceltti. O anlarını ise sosyal medya hesabından yayınlayan Sayan'ın fit hali ise gözlerden kaçmadı.

sedasayanask.jpg

TAKİPÇİLERİDEN "YETER" UYARISI

Yaşına rağmen hala genç gösteren Sayan, boyun kırışıklıkları gibi çok sayıda estetik operasyondan geçti. Genç eşiyle nikah masasına oturmadan önce Fransız askısı yaptıran Sayan, bu işlemi tatile çıkmadan önce de yapmış, yüzündeki değişim ise çok şaşırtmıştı. Sürekli estetik operasyonlar yapan Sayan'a takipçilerinden ise "Yeter artık abla" uyarıları gelmeye başladı.

caglaroktenask.jpg

İşte Seda Sayan'ın son hali

sedasayanbacak-001.jpg