Özkan YILDIRIM

Sadi Bey öncelikle sizi tanıyarak isterseniz röportajımıza  başlayalım? 

Bizlere böylesine güzel bir fırsat tanıdığınız için ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum. 1976 Adıyaman doğumluyum , sonrasında belli bir zaman zarfı içerisinde İstanbul'a gittim 1999 depreminde Adıyaman'a dönüş yaptım. O zamanlar bir beyaz eşya markası  mağazam vardı pazarlama şirketim vardı Adıyaman'da 1999 krizinde birçok işletme gibi bizde  iflas ettik.O zamanlar kaynım vardı Fransa'da, onun yanına gitmek istedim ve gittim belli  bir süre Avrupa'da kaldım. Kardeşimle birlikte Roza su arıtma şirketini İstanbul Güngören'de 16 sene kadar önce kurduk.Bir süre sonra yeter o kadar durduğumuz dedik Avrupa’da.Avrupa bitik bir vaziyette şu anda ,sömürü düzeni orada da başladı.Ben de artık yaşım yeter diyerek çocuklarımda 15-16 yaşına geldikleri için Türkiye'ye temelli dönüş yapalım dedik.Avrupa'da çocuklarınıza eğitim anlamında güzel eğitim veriyorlar ama ahlaki olarak gerçekten çok kötü durumdalar.Ben aşırı milliyetçi bir insanım.Vatanı ,milleti için kim çalışıyorsa ,milli değerlere kim önem gösteriyorsa ben onun yanındayım.Bu bağlamda Reisin her zaman yanında olduğumu söylemek isterim.

Roza Su Arıtma Sistemleri adı altında 16 senedir sahalardasınız. Peki ülke çapında nerelerdesiniz?

7/24 HİZMETİNİZDEYİZ

Merkezimiz İstanbul'dadır. Bitlis ,Adıyaman'da büyük bayimiz var.Bursa'da 2 tane bayimiz mevcut. Ayrıca 81 ilde teknik servisimiz vardır ,montajımız vardır, internet üzerinden  ve  online satışlarımız mevcuttur.

Peki Sadi Bey, birçok su arıtma cihazı bir çok firma var. Türkiye'de sizin farkınız ne Roza olarak?

ORİJİNAL ROZA OLUP OLMADIĞINA DİKKAT EDİN

Önce şunu söyleyeyim; Roza Su Arıtma Cihazları %100 milli kendi ürünümüz.Kendimiz yaptırıyoruz.Özel olarak fabrikaya yaptırıyoruz, neden özel olarak yaptırıyoruz? Merdiven altından alınan mallar ileriye dönük olarak bana zarar verir, üç kuruş ucuz alacağım yaptıracağım derken sonrasında bunun ceremesini biz çekiyoruz. Benim aşağı yukarı 27.000 tane müşterim var Bursa ve İstanbul'da. Bursa'da ki müşteri sayımız da aşağı yukarı 10.000 civarı. Bizde  5 filtreli 6 aşamalı dediğimiz sistem var. 12 litrelik özel tanklar kullanıyoruz ürünlerimize 2 yıl fabrika garantisi ,8 yılda teknik servis garantisi veriyoruz. Biz onlara yani müşterilerimize toplamda 10 yıl Garanti veriyoruz. Bursa genelinde 7/24 hizmet vermekteyiz. Ayrıca buradan değerli müşterilerimize Bursa'daki bütün Türkiye'deki müşterilerimize bizim Roza markamızın (Roza Logomuzun içerisindeki “O” içerisinde orijinal damla silüetibulunmaktadır)  orijinali budur. Bu Roza markasını kullansınlar çünkü sahte üretim yapan merdiven altı hizmet veren yerler var. Onlara itibar etmesinler bunu onların da memnuniyeti açısından söylemek istiyorum. Her satış yapmış olduğumuz ürün üzerine kart yapıştırıyoruz ve üzerine servis harici müdahale garanti dışı arasında olduğunu belirtiyoruz. O yüzden mutlaka filtrelerini vesaire değiştirirken mutlaka müşterilerimiz yine bizlerle çalışmaları gerekmekte ,orijinal filtreleri kullanmaları gerekmekte.3-5 kuruş ucuz olacak diye başka markalarının filtrelerini kesinlikle taktırmasınlar,ve böylelikle garanti kapsamı  dışına çıkmamış olsunlar.

Neden Arıtma? 

Hızlı şehirleşme ve nüfus artışı sonucu şebeke sularının kirlenmesi ve her geçen gün çeşme suyu niteliğini kaybetmeye başlamıştır. Ancak su teknolojilerinin ilerlemesi su arıtma cihazları suyun içerisinde bulunan toksinler, bakteriler, izler veya kireç gibi zararlı birçok canlıyı ve kimyasalı uzaklaştırmaktır. Günümüzde  plastik su şişeleri veya damacana sıkça kullanılır hale gelmiştir. Ancak plastik şişeler, insan sağlığını ciddi anlamda tehdit ederken doğada da geri dönüşü olmayan zararlar meydana getirmeye devam etmektedir. 

Kaç çeşit su arıtma cihazınız  var acaba Sadi bey?

EV TİPİ VE SANAYİ TİPİ CİHAZLARIMIZ MEVCUT

Ev tipi ve sanayi tipi olmak üzere 2 çeşit su arıtma cihazımız mevcut.Küçük işyerleri için düş akış dediğimiz sistem var ,bir de sanayi tipi dediğimiz bir çeşit var.Mesela kumaş fabrikalarında kumaşı yıkıyorlar,kumaş  kireçli olmasın diye.Bunun yanı sıra bloklama sistemleri vardır büyük sitelerde şebekenin girişine takıyorsunuz bütün site bundan faydalanmış oluyor. Bunlarda nasıl bir özellik var? Bunları bina girişlerine bağlıyoruz ,  bunun filtresini kendiniz  temizleyip yeniden  takabiliyorsunuz ama bu %100 içme suyu üretmiyor ,bu ne üretiyor suyun oranını düşürüyor, yüzde seksen oranında bakteri ve kirli kanserojen maddeleri arıtıyor, neden?  Bu ön temizlik  bazen gerekiyor. Çünkü bazı mahallelerde gerçekten aşırı kireçli yerler var, böyle olması durumunda musluklarında da tekrardan bir arıtma takılması gerekiyor.

Peki Sadi Bey gerçekten çok güzel çok kaliteli ürünler.Peki fiyatlarınız nasıl halkımıza yardımcı oluyor musunuz?

18 AY 100TL TAKSİTLE  KALİTELİ ZAHMETSİZ, MUSLUĞUNUZDAN AKAN  İÇME SUYU..!!

18 ay 100 TL taksitle montajını gerçekleştiriyoruz, böyle bir kolaylık sağlıyoruz.Kimseye de ayda 200 lira 300 lira taksitler  olsun diye de söyleyemiyoruz. Bizim vermiş olduğumuz 1800 liralık cihazın aynısının  fabrika fiyatı 3590 lira. Kesinlikle aynı özellikleri taşıyan cihazın fiyatı bu.Biz herkes faydalansın diye uğraşıyoruz , çeşmelerinden güzel su içsinler diye çabalıyoruz.Hatta yine internet üzerinden satış yapan sitelerde de yine fiyatlar bu şekilde biz insanlarımıza gerçekten büyük bir avantaj sağlamaya çalışıyoruz.Onların uygun fiyata içilebilir su içmelerini sağlamaya çalışıyoruz. 

Sadi bey merak edilen diğer bir soru periyodik aralıklarla su arıtma cihazlarının filtrelerinin değişme durumu, değiştiğinde bütün filtreler aynı anda hepsi birden mi değişiyor nasıl oluyor acaba bu işleyiş?

Vatandaş isterse 6 ay da bir 3'ünü  değişebilir, ya da 10 ayda bir  komple 5'ini birden  değiştirebilirler.Bu daha mantıklı olur. 5 filtrenin değişim  ücreti 250 TL.

İKİ FONKSİYONLU ÖZEL MUSLUKLARIMIZDA VAR

Biz Müslümanız, Allah'ın her dediğini inandık ve tasdik ettik. Tasdik ettiysek o zaman mümin insan geride bir şeyler bırakması lazım. Biz de geride bir şeyler bırakmak zorundayız Biz de  öldüğümüzde geriye  sadece çocuklarımıza bir mal değil bir hayır hasenat olacak bir Kur'ankursuna veya derneğe  vesaire yardımda bulunmamız lazım. Bunu ne ile yapmamız lazım para ile yapmamız lazım,ticaretten kazandığımızı bu yolda harcamamız lazım.

Şu an mesela yanımızda 20 eleman çalışıyor.

Ekstra namaz kılan elemanlarıma ekstra ,ekstra, ekstra taviz veririm. Bunu sizlerle paylaşmak isterim namaz kılan adam namaz saatinde 15 dakikamı sürer,bir saat izin veriyorum. Abdestini alsın, namazını kılsın ,yemeğini yesin üzerine de 45 dakika dinlensin.

 

Ramazan ayı kampanyalarımızı takip edin

Peki yapmış olduğunuz kampanyalar vesaire diğer durumlarla da  ilgili bilgi verir misin bize Sadi Bey?

Ramazan ayı bizim için değerli bir aydır. Ramazan aylarında filtreleri yarıya düşürüyoruz fiyatlarını herkes değiştirsin diye. Yine Ramazan'dan önce de yeni  cihaz fiyatlarımızı yüzde on kar payı da satmaya başlıyoruz , yüzde 30 karla satarken bu dönemde kar  payımızı düşürüyoruz. Ramazan ayında herkes  yararlansın cihazımızdan  alsınlar istiyoruz. Temiz su içilebilir su Ramazan ayında  her zamanki gibi çok daha fazla güzel değerli ve bu kampanyamızla cihazlarımızı daha fazla ailelerle , daha fazla insanımızla buluşturma çabası içerisinde çalışıyoruz. 7/24 Türkiye'nin her yerinde teknik servisimize ulaşabilirler.Bunun farkını bizim müşterilerimizden teyit ettirebilirsiniz.

 Merdiven altı firmaları gibi kesinlikle satış yapmıyoruz, profesyonel bir şekilde gözlüksüz net olarak okunabilir şekilde sözleşmemizi o şekilde yapıyoruz.Kesinlikle müşterilerimize senet vesaire imzalattırmıyoruz.Sadece sözleşme yapıyoruz , sözleşmemiz Türkiye Cumhuriyeti kanun ve yasalarına uygundur.Zamanı geldiğinde vadesi geldiğinde taksitlerin müşterilerimiz tarafından  ödemesini bekliyoruz.Bu da bizlerin vermiş olduğu hizmet karşısında en  doğal hakkımızdır diye düşünüyorum.

DÜZENLİ MÜŞTERİLERİMİZE SINIRSIZ HİZMET

Cihazı bizden alan müşterilerimize montajımız ücretsizdir. Müşterimiz mesela ev adresini değiştirdi başka yere taşındığı zaman cihazını sökmeden bize haber verdiğinde hemen biz devreye girip yeni evlerine monte ediyoruz. Bu hangi müşterilerimiz için  geçerli düzenli müşterilerimiz için taksidini düzenli ödeyen bakımını düzenli yaptıran müşterilerimiz için geçerli.İsterse on defa taşınsınlar yine elimizden gelen desteği sağlarız, sökeriz gider yeni yere takarız ve de  hiçbir ücret almayız.Sadece birkaç parça varsa değişecek oraya en yakın nalburdan o parçaları temin ederek artık 30 lira,40 lira ne tutmuşsa  o isteniyor ,kesinlikle bunun haricinde başka bir şey istenmiyor. 

BU FIRSATTAN MUTLAKA FAYDALANIN

Sadi Bey, son olarak buradan Bursa'da yaşayan, yurt genelinde yaşayan insanlarımıza neler söylemek istersiniz?

Temiz su ,içilebilir su gerçekten günümüzde çok değerli hiçbir zahmete katlanmaksızın  18 ay boyunca sadece 100 liralık taksitlerle Roza su arıtma cihazlarımızı insanlarımızın  hizmetine sunuyoruz.Bu fırsattan herkesin faydalanması gerçekten çok önemli.Biz de bu yönde çalışmalarımızı hızlandırmış durumdayız. Son olarak buradan başta Bursa'da yaşayan halkımız  olmak üzere 84 milyon insanıma  Bursa'dan selamlarımı göndermek istiyorum diyerek sözlerini tamamladı.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

• BURSA

Osmangazi'de konforlu ulaşım Osmangazi'de konforlu ulaşım

Kurtuluş Mh. Sadık Ahmet Cd. No:36/A Gürsu/BURSA

Bizi Arayın

0224 371 75 76

0552 503 75 46

0507 344 18 24

0505 044 34 02