Gülin ÖZDEMİR 

Osmangazi'de konforlu ulaşım Osmangazi'de konforlu ulaşım

Melek Akkaya Saç & Türban Tasarım, gerçekleştirilen yoğun bir katılımla Millet Mahallesi’nde hizmete açıldı. Yılların deneyimiyle kendi mekânını açan Melek Akkaya, kadınların tüm bakımlarının yanı sıra, batık tırnak, nasır tedavisi, epilasyon, sir ağdadan tutun da her tarz ve modelde saç kesimi ve boyamaya kadar her türlü saç bakım ve modeli, bilhassa gelin başı yeni modelleri, türban tasarım tarzlarıyla müşterilerine en iyi hizmeti vereceklerini kaydetti. Millet Mahallesi Sanabel Konakları adresinden yoğun katılım ve görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. Gelen çiçek ve çelenklerle adeta çiçek bahçesine dönen mekân açılışına Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, Ak Parti İl Yön. Krl. Üyesi İrfan Akkaya, Bursa Bayan Kuaförler Odası Başkanı Saliha Geçici ve Yön. Krl. Üyeleri, Bursa Erkek Berberler Odası Bşk. Vek. Mustafa Nezar, Çalışan Kadınlar Platformu Bursa İl Bşk ve Uludağ Üniversitesi Uluslararası Spor Kulübü Derneği Bşk. Yrd. Yasemin Duran, Dağder’den Hacer Mete, Milli Beka Marmara Bölge Teşkilatı Başkanı Kenan Demir, Samsun Dernekleri Kadın Kolları Bşk. Emine Yazıcıoğlu, Vezirköprülüler Dernek Bşk. Muhterem Demir, birçok bay ve bayan kuaförü ve sektör çalışanlarıyla, güzellik salon işletmecileri ve yoğun halk katıldılar. 

KADINLARIMIZ İŞ DÜNYASINDA OLMALI
Hep birlikte hayırlı olsun dilekleriyle kesilen kurdelenin ardından Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz yaptığı konuşmada, “Yılların emeği ve tecrübesinin ardından kendi mekânını açan kardeşimiz Melek hanıma Allah’tan iş rastlığı ve bol kazançlar diliyorum. Hayırlı olması temennisi ile hayatımızın yarısı olan kadınlarımızı da ülke ve aile ekonomilerine katkı sunan bu gibi işletmelerde görmenin sevinç ve gururunu yaşıyoruz. Tekrar hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” ifadesini kullandı.

TÜRBAN TASARIMINDA İDDİALIYIM
Ardından müzik ve mankenler eşliğinde sunulan şov ile taçlanan açılışta katılımcılara kuru pasta ve içecek ikramlarında bulunuldu. İşletmeci Melek Akkaya gazetemize yaptığı açıklamada, “Son teknoloji, steril alet ve ürünleriyle hizmet üreterek, bilhassa gelin başında kendi yarattığımız tarz ile ve türban tasarım konularında çok iddialıyız. Yıllarca birçok ülke geneli yarışmalarda tarz ve tasarımla dereceler elde etmekten gurur duyuyorum. Yine yıllarca kendimize özgü yaptığımız  model ve stillerle kendi tarzımızı oluşturduk. 15 yıldır bu meslekteki yenilikleri de yakından takip ederek, bilhassa gelin başı konusunda iddialıyım. Yıllardır ustalarımdan öğrendiğim işimi deneyimlerimle geliştirerek, Bursa ve bölge  bayanlarını güzelleştirmeye devam edeceğim. Ayrıca sizler aracılığı ile tüm katılımcılar yanı sıra beni bu günümde dâhil olmak üzere hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Aygün Moda Evi, Mihrimah Organizasyon Hasret Deniz, meslekdaşım Gamze Karagür ve Ramazan Türkmen, Nensi Kozmetik, Miss Leydi Kozmetik, Rosamia Estetik; personelim Özge, Meral ve Zeynep’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.