Bademli Rotary Kulübü, hızlı okuma eğitimi ile başarının anahtarı olan odaklanma ve hızlı anlama konularında kapsamlı bilgiler veren Hızlı Okuma Kursu’nu İspat Koleji iş birliği ile gerçekleştirdi.

Anlayarak Hızlı Okuma Eğitmeni Burcu Gürbüzer "Eğitimin amacının kelimelerinin daha geniş alanda görülebilmesini sağlamak olduğunu vurguladı. Gürbüzer, ”bu eğitim, gözlerle zihnin koordine bir şekilde çalışmasını sağlar. Odaklanma problemi yaşayan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.” diye konuştu.

Başkan ilk maaşını öğrencilere ayırdı Başkan ilk maaşını öğrencilere ayırdı

Bademli Rotary Kulübü Başkanı Gülşah Büyükarda, " Hızlı okuma tekniği kursu ile gençlerin sınav başarılarını da arttırmayı hedeflediklerini söyledi.  Büyükarda, görme yetisini geliştiren ve kelime dağarcığını da genişletip bilgi birikimini arttıran hızlı okuma gibi  pek çok alanda Rotary’nin  gençleri desteklemeyi sürdüreceklerini belirtti.

Rotary 2440. Bölge Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Komitesi Başkanı Adnan Sözeri ise kısaca Rotary’i tanıttı. Sözeri, “ Rotary, yeryüzünde barış ve iyi niyetin kurulmasına yardımcı olmak, bütün mesleklerde yüksek ahlak standartlarını teşvik etmek için dünya çapında örgütlenmiş bir hizmet kuruluşudur.” dedi.

2440. Bölge Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Komitesi