Kara listede bulunan veya puanı düşük olan vatandaşlar için PTT ve Ziraat Bankası tarafından 40.000 TL’ye kadar nakit imkanı açıklandı. Sabah saatlerinde yapılan açıklamada bahse konu iki bankanın kredi notu düşük olan kişiler için kırk bin TL’ye varan nakit onayı sunulacağı belirtildi.Ziraat Bankası ve PTT tarafından sunulan bu kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşlar kırk bin TL’ye kadar kredi ödemesi alabilecek. İlk taksit ödemesinin ardından üç ay ertelemeli krediden kara listede bulunanlar da faydalanabilecek. Kampanya toplan 36 ay vade sunmakta. Kredi kampanyasından faydalanmak isteyenlerin başvuruda bulunması gerekiyor. Başvuru onayı ardından düşük kredi notuna sahip kişiler ihtiyaç kredisi ödemelerini alabilecek. Başvuru şartlarının kontrol edilmesinin ardından başvuruda bulunarak onay alınması halinde 40 bin TL ödeme alınabilir. 

Emekliler için kredi alma prosedürü emekli maaşının PTT veya Ziraat Bankasına taşınması gerekmekte. Kredi onayı emekliler için bu kamu bankalarından birine emekli maaşını taşımaları halinde veriliyor. Emekliler için 40.000 TL olan tutar daha yukarı çıkabiliyor. Başvurular belirtilen banka şubelerine kimlik ve gelir belgesi eşliğinde gidilerek gerçekleştirilebilmekte.

Ziraat Bankası İle 40.000 TL Ödeme Nasıl Alınabilir?

Kırk bin TL ihtiyaç kredisini Ziraat Bankası üzerinden almak isteyen vatandaşların öncelikle başvuruda bulunması gerekiyor. Kredi ödemesi almak için başvuru Ziraat Bankası şubeleri üzerinden gerçekleştiriliyor. Şubeye kimlik kartı ve gelir belgesiyle gidilmesi durumunda başvuru gerçekleştirilebiliyor. Kredi notu düşük vatandaşların şartlar gereği düzenli gelirinin olması gerekli. Bu banka başvuru alınmasının ardından değerlendirmelerini gelir durumuna ve önceki banka işlemlerine bakarak gerçekleştiriyor.

PTT İle 40.000 TL Ödeme Nasıl Alınır?

40.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunu PTT üzerinden almak isteyen kişilerin öncelikli olarak başvuruda bulunması gerekiyor. AktifBank ile bankadan kredi başvurusu gerçekleştirilebilmekte. Cep telefonları aracılığıyla başvuru alan PTT’ye başvuruda bulunmak için SMS kısmından “PTT” boşluk “T.C. Kimlik Numarası” yazılarak 3050’ye mesaj gönderilmesi gerekiyor. Bu numaraya gönderilecek mesajın ardından sonuçlar yine SMS yolu ile kredi sonucunuzu ve onay almanız halinde kredi tutarını görüntüleyebileceksiniz.

(sondakika.com)

 

BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe