Ufuk IRGAŞ - Mustafa TANITAN
‘Can yoldaşım’ dediği kardeşi Yunus Şenol ve kuzeni Samet Şenol’un düzenlediği 15. Doğum günü kutlamasına Elif-Ahmet Şenol çiftinin çocukları Hatice Esmanur ile Ali Emirhan Şenol ve akrabaları, inşaat sektöründen arkadaşları, apartman komşuları, 2. Esma Sultan Konakları ve 3. Esma Sultan konaklarının sakinlerinden Annem dediği Mine Tanıtan da katıldı.
 

BABA VE ANNEYE TEŞEKKÜR
Elif-Ahmet Şenol çiftinin biricik kızı Hatice Esmanur Şenol ile ağabeyi Emirhan Şenol bir mağazada alışveriş yaptıktan sonra özel araçlarıyla Çekirge Dobruca Göryapı sitesindeki evlerinin yolunu tuttular. Şenol kardeşler ikamet ettikleri sitenin bahçe kapısını açar açmaz peş peşine patlayan havai fişeklerle karşılaştılar. İki kardeş daha sonra kutlamanın yapılacağı kamelyaya yöneldiler. Balonların havada uçuştuğu kutlamada şaşkınlığını üzerinden atan Hatice Esmanur Şenol önce babası Ahmet Şenol ve  daha sonra da annesi Elif Şenol ile ağabeyi Ali Emirhan Şenol'un boynuna sarılarak "Teşekkür ederim beni çok duygulandırdınız."dedi.
 

Takla atan off-road araçları yürekleri ağza getirdi Takla atan off-road araçları yürekleri ağza getirdi

PASTA İKRAMI 
Anne Elif Şenol, baba Ahmet Şenol ve ağabey Ali Emirhan Şenol ile doğum gününün kahramanı Hatice Esmanur Şenol'dan oluşan Şenol ailesi daha sonra önünde "Sen bizim prensesimizsin, İyi ki doğdun, iyi ki varsın, İyi ki bizim kızımızsın, seni çook kocaman kocaman seviyoruz" yazılı doğum günü pastasını kesip davetlilere ikram etti. İkramın ardından davetli bayanlar kutlamanın yapıldığı kamelyada ve erkeklerde ayrı kamelyada bir araya gelerek gecenin geç saatlerine kadar sohbet ettiler. 
 

KARDEŞE ÖVGÜ
Balonların patlatıldığı alkışlar ve esprilerin havada uçuştuğu sürpriz hediyelerin verildiği kutlama gününün anısına hatıra aile fotoğraflarının çekimi pasta kesimi ve ikramının ardından günün kahramanı Ahmet Şenol yaptığı konuşmada, "Benim can yoldaşım ve her adım atışımda yanımda olan ve bu sürpriz etkinliği hazırlayan kardeşim Yunus'uma huzurunuzda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MÜRÜVVETLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUM
Şenol ayrıca "Allah'ıma şükürler olsun ki çok sevdiğim eşim bana dünyalar tatlısı bir kız bir de erkek evlat verdi. Mimarlık okuyan oğlum ile kızımın; Devlet, Millet, Bayrak ve Vatan sevgisiyle yetişip, Bursa başta olmak üzere ülkemize hayırlı birer çocuklar yetiştirmelerini arzu ediyor, yüce Rabbimden çocuklarımın mürüvvetlerini görmemi bana nasip etmesini niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.