Galip Sakder: "Bursaspor’da ilk kez noterden imza şartı olmayan bir seçim süreci yürütülecektir" Galip Sakder: "Bursaspor’da ilk kez noterden imza şartı olmayan bir seçim süreci yürütülecektir"

Ulaş Girgin

2022-2023 play-off serisinde konferans yarı finalleri başladı. Doğu Konferansı yarı finalinde Boston Celtics ile eşleşen Philadephia 76ers serinin ilk maçını deplasmanda kazanmayı başardı. En önemli oyuncuları Joel Embiid’in sakatlığı sebebiyle sahaya çıkamadığı maçta Phila’yı kurtaran James Harden oldu. Maçın bitimine 10 saniye kala 1 sayı geride olan Philadelphia ekibi James Harden’ın son saniye üçlüğü ile galibiyete uzandı. Philadelphia 76ears’ta oynayan temsilcimiz Furkan Korkmaz ise maçta süre alamadı.

AW882031_02 (1)

Philadelphia 76ears’ta gecenin yıldızı James Harden 45 sayı, 6 asist ile oynarken denediği üçlüklerinden 7’sinde isabeti buldu. Harden’ın takım arkadaşı Tyrese Maxey ise 26 sayı ve 4 top çalma ile galibiyete katkı sağladı. Boston Celtics takımında ise Jayson Tatum’un 39 sayı ve 11 ribauntluk göz dolduran performansı takımını galibiyete taşımaya yetmedi.

AW882031_01

Şampiyonluk iddiasına sahip bu iki takımın, erken final niteliğindeki eşleşmesinde ikinci maç, 4 Mayıs Perşembe sabaha karşı 03:00’da Boston’da oynanacak.   

Editör: Ulas Girgin