Burak Özçivitten eşi Fahriye Evcene özel plaka cip hediyesi

İkinci çocuklarını kucaklarına alacak olan gündem olan Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Evcen, "Her şey yolunda, hamileliğim gayet güzel geçiyor. İsim konusunda aklımızda bir iki seçenek var ama henüz tam karar vermedik. Karan kardeş fikrine alıştı, kendine arkadaş bekliyor, 'Artık gelsin' diyor" şeklinde konuştu. Aşerme durumu olmadığını ve bu tarz inanışların kendisi için hurefe olduğunu belirten güzel oyuncu, "Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, 'Aman şunu yemeyeyim kilo alırım' modunda da değilim açıkcası" dedi.

Burak Özçivitten eşi Fahriye Evcene özel plaka cip hediyesi

"BİLMEDİĞİM BİR KONUYDU"

Geçtiğimiz günlerde 2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar'da gerçekleşen bir organizasyona katılan Burak Özçivit, "Güzel bir organizasyon oldu. Cristiano Ronaldo hayranıyım, maçını izlemek çok istedim ancak programımız uymadı ve yetişemedim" diyerek, üzüntüsünü dile getirdi.

Katar seyahati sırasında taciz iddiaları nedeniyle yargılanan Kevin Spacey ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan ve daha sonra silen Özçivit, konuya açıklık getirdi.

Ajda Pekkan "Kalbim Gazze için atıyor" Ajda Pekkan "Kalbim Gazze için atıyor"

Bilmediğim bir konuydu, planlı yapılan bir görüşme değildi, karşılaştık ve Türk dizileri üzerine sohbet ettik. Fotoğraf çektirdik ve paylaştım. Ancak detayları sonradan öğrendim. Her zaman gündemi takip edemiyorum, açıkcası bunu bilmiyordum, zaten paylaşımı sildim devamında.

Editör: Gökçe Çalışcı