Hava Durumu

Oto Test Merkezi Bursa için çok önemli

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi kurumsal ziyaretler çerçevesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Çelik’i makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2020 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2020 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
 Oto Test Merkezi Bursa için çok önemli

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından gerçekleştiren ziyarette Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri ile dernek ve belediye arasındaki işbirliği konuları konuşuldu.

“TAKDİRLE TAKİP EDİYORUZ”

Son dönemde gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, yapılan çalışmalarla şehrin uzun zamandır yaşadığı birçok soruna ciddi çözümler getirildiğini kaydetti. “Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle altyapı alanındaki çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Kısa sürede Bursa’ya yakışan önemli işlere imza attılar. İleriki dönemde daha da iyi hizmetleri Bursalı hemşehrilerimize sunacaklarından eminiz” diyen Başkan Alpay, Bursa gibi Türkiye’nin en önemli şehirlerden birinin her zaman hizmetin en iyisini hak ettiğini sözlerine ekledi.

“BURSA’NIN LİDERLİĞİ SAĞLAMLAŞACAK”

Yenişehir’e yapılacak olan Oto Test Merkezi hakkında da konuşan Başkan Alpay, bu merkezin Bursa için son derece büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Gemlik’e yapılması planlanan yerli otomobil fabrikası ile test merkezinin Bursa’nın otomobil sektöründeki liderliğini iyice sağlamlaştıracağını kaydeden Alpay, “Türkiye’de üretilen araçların testleri yurt dışında yapılıyor. Dolayısıyla ciddi bir kaynak kaybı yaşıyoruz. Oto Test Merkezi hizmete girdiği zaman sadece yerli otomobiller değil yurt dışında üretilen araçların da testleri Bursa’da yapılacak. Buna ek olarak bu tesisimiz savunma sanayi araçlarının testlerinin de yapılabildiği bir yer olacak. Biz MÜSİAD Bursa olarak bu projeye çok büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de ziyaretleri için Başkan Alpay ve MÜSİAD heyetine teşekkürlerini sundu. Kendisinin de 24 yıldır MÜSİAD üyesi olduğunu kaydeden Başkanvekili Çelik, Belediye olarak Bursa için en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Kısa zamanda önemli işleri tamamladık. Önümüzdeki süreçte daha da büyük hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.