Ufuk IRGAŞ/Mustafa TANITAN

Çırpan Mahallesi, Stadyum caddesi No 28 adresinde faaliyet gösteren Hakcan Oto kiralama sahibi Canip Avşar firmasının Bursa da en güvenilir oto kiralama şirketlerinden biri olduğunu söyledi.

"Sıfır konumundaki lüks binek araçları kiralamak isteyen müşteri adaylarımıza firmamızı ziyaret etmeleri tavsiyesinde bulunuyorum. Gördüğünüz üzere son model ve sıfır ayarında tamamen yabancı araçlarımızı kiraya veriyoruz. Eğer Konforlu ve kazasız belasız bir tadil yada oto kiralama düşünüyorsanız firmamıza uğrayın tavsiyesinde de bulunuyorum" diyen işletmeci Canip Avşar ağabeyim dediği Sosyete Kazım'ın kısa film çekimini kendisi gerçekletirdi.

Çilek köyünde hasat başladı Çilek köyünde hasat başladı

Komedi türündeki çekimde Sosyete Kazım "Ah kazım ah eline geçen paranın kıymetini bilemedin hep har vurup harman savurdun. Eğer biraz tutumlu olsaydın çalınan Murat 124 arabamın yerinde böyle lüks aracım olacaktı" şeklinde serzenişte bulundu. Hakcan oto kiralama sahibi Canip Avşar "Kazım ağabey herkes gibi bizde seni çok seviyoruz. Bize ayırdığın zaman için sana teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz. İyi ki varsınız" diye konuştu.