İzzet GÜNAY
Hep birlikte hayır dualarla yapılan kurdela kesiminde konuşan MHP Gürsu İlçe Başkanı Ali Osman Beysir; ’’Tecrübeleriyle ve kişiliğiyle hepimizin yıllardır takdirini kazandığı ve yakinen tanıdığı Nurcan Hanım’ın bayan arkadaşlarımızın daha rahat bir ortamda, daha modern ve son teknoloji kullanarak, her geçen gün kendini yenileme adına açmış olduğu bu nezih işletmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.
 

ÇIRAKLIKTAN USTALIĞA UZANAN YOL
Dostlar arasında yapılan mütevazı açılış töreninin ardından katılımcılara salonunu gezdiren ve ardından gazetemize açıklamada bulunan Nurcan Fırat, "Ben İzmir doğumluyum ama babamın mesleği askerlik olduğundan 9 yaşımda memleketimiz Gürsu’ya yerleştik. Mesleğimde çok erken yaşlarda kısa bir süre çıraklık ve kalfalıktan sonra ustalığa başladım. 10 yıl gibi uzun bir süre Bursa’nın en merkezi ve sembol yerlerinden Altıparmak Bulvarı’nda, daha sonra yakın çevrem ve akrabalarımın ısrarıyla Gürsu’da mesleğime devam ettim. Şimdi de Gürsu’nun en merkezi yeri olan bankalar caddesi diyebileceğim Kurtuluş Mahallesi, Yunus Emre Sokak Denizbank üzerindeki yeni adresimde yine müşterilerimden gelen talep üzerine, sanki evlerindeymişçesine çok daha rahat hareket edebilecekleri bir daire ortamında ve daha geniş bir mekanda hizmet vermek istedim. Aslında müşterilerim diyemiyorum, hepsi benim arkadaşım, dostlarım dediğim insanlar mutfağımızı bile çok rahatlıkla kullanıyorlar. Onların memnuniyeti arttıkça bizler de mutlu oluyoruz tabii ki” dedi.

Bakan Işıkhan, yeni asgari ücreti açıkladı Bakan Işıkhan, yeni asgari ücreti açıkladı

HİJYENİK ORTAM ORGANİK ÜRÜNLER
Fırat, “20 yıllık mesleğimde Bursa’nın isim yapmış en marka isimlerinin bayanlarına, protokol üyeleri ve eşleri gibi en üst makamlardan ev hanımlarımıza kadar birçok isme hizmet verdim. Hatta birçok ailenin özel bayan kuaförlüğü gibi bir şeyler de doğal olarak oluştu bu süreçte. Mesela artık annelerinin söz, nişan ve gelin başlarını yaptığım arkadaşlarımdan erken evlenenlerin kızlarına da hizmet etmek nasip oluyor bana. Bu da ayrı bir haz ve onur benim için. Batık tırnak tedavisinden sir ağdaya, fön kesimden röfleye, kısa ve uzun saç modellerine, gölge ombre, her türlü boyama, saç ve cilt bakımlarından tutunda porselen makyaj, manikür, pedikür, kaynak saç, gelin ve nişan başlarına kadar yılların verdiği tecrübe ve birikim ile en hijyenik ortam ve organik ürünler ile hizmet veriyorum. Morfose Cosmetıcs v.b en hassas ciltlere dahi uyumlu ve yan etkileri olmadığı kanıtlanmış marka ürünler kullanıyorum. Yine inatçı tüyler konusunda sırrı bizde saklı olan özel bir karışımım var mesela, bu konuda kesin çözüm olan karınca yumurtası ve karınca yağı kullanıyorum. Daha fazla sırlarımızı buradan ifşa etmeyelim ve tüm dostlarımızı tanışmaya, bir çayımızı içmeye işletmemize bekliyorum” diye konuştu. Gelen çiçek ve çelenklerle adeta bir çiçek bahçesine dönen açılışta katılımcılara kuru pasta ve içecek ikramlarında bulunuldu.