Gökhan GÜNDOĞDU-Mustafa TANITAN

Çok sayıda hit olmuş bestelerin sahibi Coşkun Sabah, 1980'li yılların sonu 1990'lı yılların başında büyük bir çıkış yakaladı ve TSM-POP ve Fantezi müzik arasında, "Coşkun Sabah tarzı" denilen bir format üretti. Son yılların en önemli ud virtüözlerinden olan Sabah "Hatıram Olsun", "Anılar", "Aşığım Sana", "Aşk Kitabı", "Baharı Bekleyen Kumrular Gibi", "Sen Bambaşkasın", "Benimsin", "Gel Gelebilirsen", "İsyanlardayım", "Var Mı Böyle Bir Sevda", "Son Buluşmamız" "Bir Pazar Günü", "İşte Bizim Hikayemiz" adlı şarkılarıyla Türk Müziği klasikleri arasında yer aldı. 1990 yılında piyasaya çıkan ve üç milyon satan "Beni Unutma-Aşığım Sana" adlı albümü 1990 yılı itibariyle Türkiye'de tüm zamanların en çok satan çalışması oldu. Altın çağlarını yaşadığı dönemlerde işletmeciliğini de kendisinin yaptığı "Sies" isimli mekanı işleten Sabah, şu an verdiği özel konserlerle sevenleriyle buluşmalarını sürdürüyor. 

Bursa’da fetih şöleni Bursa’da fetih şöleni

MUHABİR VE GAZETEMİZE ÖVGÜ
İki balkonu ve salonu dolu olan salonda Sabah hayranlarıyla buluşurken yılların acar muhabiri Mustafa Tanıtan bir sürpriz  yaptı. Sanatçı, siyasetçi ve iş adamlarının 41 yıllık arşivlerini tutan ve Tanıtan, 31 sene öncesinden günümüze çektiği fotoğrafları sahnede sanatçıya hediye etti. Coşkun Sabah da, namı diğer Arap Mustafa'nın bu sürprizi hakikaten sürpriz oldu. Bu hediyeleri evimin baş köşesinde saklayacağım” dedi. 

BAŞ TACIMIZSINIZ
Konser sonrasında Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın da sahneye çıkarak Sanatçı Sabah'a el işlemeli Türk Bayrağı hediye etti. MHP'lİ Başkan doyumsuz bir program sunan Sabah'a teşekkür etti ve yaptığı konuşmada  “Sanatçı ve sanatçıya değer veren, onları baş tacı yapan bir belediye başkanı olarak bizleri yıllar öncesine götürüp anılarımızı yaşattığınız için size içtenlikle teşekkür ediyor ve ilçemize  davet ediyorum" dedi.