GÖKÇE ÇALIŞCİ

Neymar da Silva Santos Júnior 5 Şubat 1992’ de Brezilya’da doğmuştur. Brezilyalı millî futbolcu Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'de forma giymektedir. Neymar’ın başarılı futbol hayatı kadar aşk hayatı da gündemden düşmüyor.
Neymar Jr Ex Girlfriend Carolina Dantas Wiki 2022- Age, Net Worth, Kids,  Family and more

Neymar’ın kalbini çalan ilk kadın kim merak ediyor musunuz? Sosyal medya fenomeni Carolina Dantas, Neymar'ın ilk aşkıydı. Çift, Neymar 2010-11 yılları arasında Santos'ta yükselen bir yıldızken birlikteydi ancak aşkları sadece bir yıl sürdü. Neymar'ın Carolina’den  Davi adında bir oğlu vardır. Çift hala çok yakın arkadaş ve oğullarını birlikte büyütüyorlar.

Doença incurável impediu Bárbara Evans de engravidar por vias naturais |  Metrópoles

Yıldız Tilbe’nin evinden video paylaştı, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi Yıldız Tilbe’nin evinden video paylaştı, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi

Barbara Evans

Carolina ile ayrıldıktan sonra kısa sürede sahalara dönen Neymar  Playboy kapak modeli Evans ile kısa süreli bir ilişki yaşadı. Çiftin ilişkisi sade 2 ay sürdü. Neymar ile ilişkisinin ardından Brezilya'da oldukça ünlenen Evans, ülkede bir realite TV şovda yer aldı. Neymar her ne kadar Evans’ın adını kullanarak ünlü olmak için yalan söylediğini iddia etse de, birçok kaynak, ikilinin 3 aylık bir ilişki yaşadığını iddia ediyor.

Son dakika Neymar ve kız arkadaşı Bruna Marquezine ayrıldı - Futbol  Haberleri

Bruna Marquezine

2012 yılında Rio Karnavalı'nda  Bruna Marquezine ile tanışan Neymar  kısa süre görüşmeyi ciddi boyutlara taşıyarak  Marquezine ile sevgili oldu.. Neymar'ın en popüler ilişkilerinden biriydi. 2017'ye kadar geçen sürede yaşadıkları çalkantılı aşkları, araya mesafe girmesiyle bitti.

Neymar takes selfie with girlfriend Gabriella Lenzi after Brazil World Cup  win | Daily Mail Online

Gabriella Lenzi

2014 Dünya Kupası'nın öncesinde herkese ilan ettiği aşkı Gabriella Lenzi’ydi. Süper modelle selfielerini sosyal medya hesabından paylaştı. Lenzi ile Neymar, Ibiza'da birlikte parti yaparken görüntülenmişti.

Las pistas que hacen pensar en un romance entre Neymar y Natalia Barulich -  Tikitakas

Natalia Barulich

Natalia ile Neymar, ünlü futbolcunun 2020'deki gösterişli doğum günü partisinde aşklarını ilan ettiler. Model, Neymar'ın doğum gününü kutlarken şunları yazdı: "Herkes ne kadar olağanüstü yetenekli olduğunu biliyor, ama kalbinin içinin ne kadar güzel olduğunu da görmelilerdi. Sana saygı duyuyorum bebeğim" Geçen yıl çıkan bazı haberlere göre, Neymar'ın Natalia'yı hala unutamadığı iddia ediliyordu.

Foto: Neymar vem sendo apontado como affair da ring girl Jhenny Andrade -  Purepeople

Jhenny Andrade

Neymar ile UFC yıldızı olan Jhenny Andrade, bir yılbaşı partisinde görüntülenmiş daha sonra 2015'de birlikte olmuşlardı. O dönem Jhenny, Neymar ile Instagram'da yaptığı paylaşımının altına, "Barbie ve Ken" notunu düşmüştü.

Editör: Gökçe Çalışcı