Paris Saint-Germain' oynayan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Neymar, hamile olan kız arkadaşı Bruna Biancardi’ye sosyal medya üzerinden özür edildi. Uzun bir Instagram paylaşımında, yıldız futbolcu ilişkilerindeki sorunları yoluna koymaya çalışacağına dair söz verdi ve ‘hatalar yaptığını’ kabul etti.

SENİ HAYATIMIZDA İSTİYORUM

Biancardi Nisan ayında ilk çocuklarını beklediklerini duyurmuştu. Neymar, Instagram paylaşımında, “Bruna, bunu senin ve ailen için yapıyorum. Savunulamazı savunmak. Gerek yok. Ama seni hayatımızda istiyorum. Tüm bunların, hayatımdaki en özel insanlardan biri olan çocuğumun annesi olmasını hayal ettiğim kadına zarar verdiğini gördüm.” ifadelerini kullandı

Neymar’ın bu paylaşımı,  Brezilyalı yıldızın aldatma hakkına sahip olmasına izin veren bir dizi şart üzerinde anlaştığına dair haberlerin ardından geldi.

SENSİZLİĞİ HAYAL EDEMEM

“Özel bir mesele halka açık hale gelmişse, özür de halka açık olmalıdır.” diyen Neymar, “Sensizliği hayal bile edemem. Bilmiyorum, belki işe yaramayabilir ama bugün denemek istediğime emin olabilirsin.’ dedi ve ekledi “Her zaman biz. Seni seviyorum ❤️.”

ALDATMA ANLAŞMASI

Basında büyük yankı uyandıran  iddiaya göre, Neymar’ın sevgilisiyle yaptığı ‘aldatma’ anlaşmasında üç koşul var. Herhangi bir ilişkinin ‘gizli olması’, Neymar’ın ‘kondom kullanması’ ve ‘birlikte olduğu kişilerle öpüşmemesi’.

HER ŞEYİ YAPMAKTA ÖZGÜR AMA...

Haber kaynağı, Neymar’ın, Biancardi’ye olan bağlılığına rağmen ‘başka kadınlarla flört etme ve hatta cinsel ilişkiye girmesi için özgür olduğunu’ iddia ediyor. Ayrıca Brezilyalı futbolcunun ‘Sevgililer Günü’nde bir kadınla mesajlaşırken yakalandığı’ da bildirildi. Aşk hayatı sürekli gündemde olan Neymar, geçen yıl eski kız arkadaşı Bruna Marquezine ile Miami’de görüldü.

Prof Dr. Ayhan Kızıl senfonik konserle anılacak Prof Dr. Ayhan Kızıl senfonik konserle anılacak

Editör: Gökçe Çalışcı